torsdag 3. november 2016

Jotun retroblå

Marine, Protective and Powder Coatings. En frisk blåturkis tone. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Også dette er frisk blåtone som er klar og ren. Vår mest robuste veggmaling noensinne – enda mattere! Dette er en dempet grønnaktig beige tone litt som en lys utgave av kamelhår.


Nå har det kommet en helt ny LADY Wonderwall. Den er mattere og har en vakrere finish, men er like robust. Inspirasjon når du skal male ute.

Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Kjøp gjerne et par prøvebokser av JOTUN Fargeprøve og mal opp for å se hvordan det blir hjemme hos nettopp deg. Jotun garanterer kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. Les mer om Jotun Fargetrygghet her. Vakre turkise og blågrønne farger finner du her.


The post Paint your walls with lovely summer colours appeared first on becoration. En svakt gulaktigtone. Lett og luftig, med et ørlite slør av lunhet i seg. Hei, jeg skal male kjøkkenveggene, jeg har allerede malt spisekroken med Jotun Retroblå som passer fint til den mønstrete tapeten på veggen ved siden (Vedlagt bilde av tapet).


Resten av kjøkkenet ønsker jeg å male i en lysere farge. Industrial blur ble for mørk. Men den blir fin på soverommet) Retroblå ble for lys og for blå. Skyggeblå ble ikke blå, men bare grå.


RETROBLÅ SUPERMATT LADY PURE COLOR. Når sterke fargetoner med dybde møter robuste, maskuline elementer oppstår en ny industriell revolusjon. Tenk røffe metaller mot vintage chic.

Farven er delikat og afdæmpet og passer perfekt sammen med retroinspirerede interiør. Retroblå er også oplagt til at skabe kontrast i hjemmet, for eksempel til en enkelt farvet væg. Et stort utvalg av fargene finnes også i Aformat! Fargesenter Inne hos svært mange av våre forhandlere! Jotun er skikkelig ordentlig ordentlig hehe proffe på farger og sammensetninger.


De går grundig tilverks,- bruker masse tid og penger og derfor blir det alltid proft og veldig bra resultat. De er trendsettere, så når Jotun kommer med fargetrender, stemmer det med resten av Europa, klesbransjen osv. Det handler om det naturlig vakre. Pure Color Lady Det handler om lunhet og harmoni. Vi entrer en ny epoke med fokus på sanselige verdier.


I vår verden overføres. Det norske malingmærke Jotun er kendt for sin høje kvalitet og sin lange holdbarhed. Her hos BAUHAUS finder du et stort udvalg af forskellige former for maling.


Det er med til at gøre, at du nemt kan finde den rette. Så rul op på siden og find den rigtige maling i løbet af ingen tid! Också detta är en frisk blå kulör med en ren och klar ton. Klassiska och varma blå toner.


I den här kategorin hittar vi många gamla favoriter som behållit sin popularitet genom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg