mandag 28. november 2016

Interiør og utstillingsdesign

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Bevissthet om og interesse for de ting vi omgir oss med og de uttrykk offentlige og private rom formidler, danner grunnlag for programfagene i interiør og utstillingsdesign.


Interiør og Utstillingsdesign Porsgrunn VGS. I denne linja tegner jeg mye og har stort sett bruk for internett hver dag.

Alt fra å skrive ut ting, designe interiørrom eller levere oppgaver som jeg har gjort – på internett. Hvordan blir en merkevare populær og hvordan kan design øke livskvaliteten vår? Her lærer du om utforming av rom og utstilling: idéutvikling, tegning, modellbygging, og installasjoner i full størrelse.


I interiør og utstillingsdesign forstås grunnleggende ferdigheter slik: Å kunne uttrykke seg muntlig i interiør og utstillingsdesign innebærer å bruke fagspråk og delta i faglige diskusjoner med kunder, oppdragsgivere, kolleger, leverandører og andre samarbeidspartnere. Nedenfor finner du viktig informasjon som det forutsettes at du har lest før skolestart. Merk at alle elever som er tatt inn ved Thora Storm videregående skole og deres foresatte er pliktige til å sette seg inn i skolens ordensreglement.


Alternativt kan du i eit tredje studieår ta påbygging til generell studiekompetanse. Det er registrert relaterte studier, og det finnes relatert yrke til utdanningen INTERIØR OG UTSTILLINGSDESIGN (vgs-2). Her finner du alt av informasjon om utdanning innen INTERIØR OG UTSTILLINGSDESIGN (vgs-2).

Liker du å jobbe praktisk og kreativt? Har du sans for estetikk og trend? Vil du ha idéutvikling, interiør- og utstillingsdesign på din timeplan? Er du interessert i den kreative prosessen som ligger bak et interiør eller et utstillingsvindu?


Forskjellen ligger i rommenes funksjon: interiør skapes for å være i og … LES MER bruke, mens i utstillingsdesign skapes rom for salg, informasjon og opplevelser. I begge fagene inngår produktdesign med tegning og visualisering, valg av løsning, håndverksmessig utførelse og presentasjon av løsninger på ulike oppgaver. Utdanningsdirektoratet vil. Omfanget viser at tilbudet er av stor interesse for elevene. Vi tilbyr programområdet interiør og utstillingsdesign på Lista i Vanse.


Ved å utdanne deg i denne retningen får du mulighet til å ta fagbrevet som profileringsdesigner eller interiørkonsulent. En profileringsdesigner jobber ofte i reklame-, design- eller mediebyråer. I programfagene blir det blir lagt vekt på praktisk arbeid med fagrelaterte materialer, redskaper og teknikker.


Fagene skal bidra til kunnskap og bevissthet om markedsføring og salg av produkter. Dersom du har interesse for og bevissthet om de tingene vi omgir oss med og hvilke uttrykk de representerer både i offentlige og private rom, kan interiør - og utstillingsdesignfaget være noe for deg. Du må være kreativ, ha god estetisk sans, arbeide strukturert og hurtig, selvstendig og i samarbeid med andre.


God kommunikasjon med kunden og leverandrører. Vgdesign og håndverk, Vginteriør og utstillingsdesign , Vgutstillingsdesign. Fullført og bestått opplæring gir yrkeskompetanse.


Da er VgUtstillingsdesign noe for deg.

Læreplaner: Vg Vg Vg3. Du har timer programfag i uka, fordelt på Utstillingsarbeid og Visuell kommunikasjon, i tillegg har du to timer Kroppsøving. En interiørkonsulents oppgave er å gi råd til innredning av hjem og offentlig bygg. Programfagene legger vekt på utstillingsarbei produkteksponering og visuell kommunikasjon.


Hensikten er å hjelpe kundene sine til å få en praktisk innredning med en estetikk kunden kan like.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg