fredag 11. november 2016

Stor veggklokke

Stor veggklokke

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Bestill en førsteklasses stor veggklokke hos Expondo for profesjonelt eller privat bruk.


Stor veggklokke

Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Veggklokke - Best pris i Norge! Dekorative og praktiske klokker til hjemmet.


Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik. Et stort veggur passer såvel på kjøkkenveggen som i andre rom.


Også i oppholdsrom eller hallen hvis du vil løfte frem klokken og gi den plass. Små klokker derimot gir ofte mindre avtrykk på den øvrige innredningen. De finnes der og viser tiden, men påvirker ikke førsteinntrykket i like stor grad.


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Vi har et stort utvalg av pene og praktiske veggklokker for kontor, lager og skole. Vi har alt fra elegante klokker med 3D tall til robuste vantette klokker.


Stor veggklokke

Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker! Ramme i aluminium, hvit urskive, flytende visere. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Flott og unik klokke veggklokke.


Alle stolpene og 12-tallet som symboliserer tallene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten. Den er stor og vekker. Alle tallene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten. Stor veggklokke - bestill online her - års garanti - fri frakt! Finn laveste nettpris her.


Hver arbeidsplass trenger en veggklokke og dekorasjoner på veggene. Vi har et bredt sortiment av veggklokker og annen innredning som løfter bedriftens profil i offentlige miljøer som entré, venterom og kontor. STOR veggklokke i sort metall med gullfargede visere. Stor , stilren veggklokke fra LG Interiør. Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret?


Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Vi har klokker uten sekundviser slik at den ikke tikker. Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet! En stor og sjarmerende veggklokke med romertall.


Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald. Klokken har en diskré tredimensjonal effekt, noe som gjør den interessant å observere fra ulike vinkler. Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør. Derfor lurer jeg på om noen av dere her på forumet vet hvor man kan få kjøpt det?


Nettbutikk går greit. Bli inspirert på Klokkegiganten. Flere materialer som stål, glass og tre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg