fredag 18. november 2016

Benk med oppbevaring kjøkken

Med litt hjelp fra benkene våre får alle gjestene plass rundt bordet. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Oppbevaring til lave priser. Som med andre møbler du kan kjøpe hos oss, kan du etterstramme dine IKEA-benker ved behov. En praktisk og stilig benk.

En krakk eller en benk kan selvfølgelig brukes til å sitte på, men den kan også brukes til avlastning eller til å ha blomster, pynt eller annet interiør på. Hos IKEA finner du benker og krakker i mange størrelser, fasonger og farger, med ulike funksjoner. Modulene med skuffer finnes i flere ulike bredder så det er lett å skreddersy etter behov.


Dersom du har et åpent kjøkken mot stuen, eller allrom som det også kalles, er det både praktisk og fint å ha benk som en forlengelse av kjøkkenet. Uansett om du har en liten gang eller et stort inngangsparti så har vi et entremøbler til deg. Om du har begrenset med gulvplass så anbefaler vi løsninger du kan henge på veggen som klestenger, knagger og hattehyller. Har du mer gulvareal tilgjengelig kan det være praktisk med en benk og et skoskap eller skohylle. Fin benk med oppbevaring.


Det smarte multimøbelet passer inn i de fleste rom, for vi har jo alltid noe vi kan lagre og gjemme bort. Kristian og Mariahs benk på soverommet er et godt eksempel på hvordan du kan bygge en benk med masse oppbevaringsplass i samme stil som resten av innredningen. Se resten av hjemmet deres her!


Sittebenker er både vakre og praktiske. De passer perfekt i gangen, foran sengen, eller som en ekstra sitteplass ved spisebordet og gir hjemmet ditt en varm og hjemmekoselig følelse. Hos Trademax finner du sittebenker med innebygd oppbevaring , men også mer minimalistiske varianter med stilrent og enkelt formspråk.


Benk JELLING med oppbevaring hvit Pr.

Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet.


Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å rydde. Vi tilbyr et bredt utvalg møbler for oppbevaring til din stue, slik at du kan finne det perfekte oppbevaringsmøblet etter dine behov. Blant vårt utvalg kan du velge mellom muligheter for å vise frem eller gjemme innholdet, da møblene består av både åpne og lukkede løsninger. Her kan du finne det du behøver for å gjemme unna saker som du ikke vil ha liggende fremme.


Det gjør det enklere å holde det rent og ryddig. Trademax tilbyr oppbevaringsmøbler av høy kvalitet som du kommer til å ha glede av i mange år. Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne.


Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Få ting er mer frustrerende et rotete kjøkken hvor alt forsvinner. Få fullstendig oversikt og orden på kjøkkenet med smart og praktisk oppbevaring.


Med et vitrineskap kan du enkelt plassere bort tallerkener og glass, vis frem det du vil skal synes og gjem bort det andre. Benken tåler 1kg og har stort oppbevaringsrom. Men faktum, kjøkken er viktig del av hjem. Vi er en grossistbedrift. Privatpersoner kan handle fra våre forhandlere.


Ta kontakt dersom du ønsker å bli forhandler for oss. Hvis du mangler en benk til entreen og samtidig har bruk for lidt ekstra plass til oppbevaring , så er benkene våre med oppbevaring det opplakte valget for deg. Finn din benk med oppbevaring hos oss En benk med oppbevaring kan se ut på mange måter, som du vil oppdage hvis du ser nærmere på utvalget vårt.


Benk med oppbevaring i sort velur, 96x44xcm. Stilren og praktisk benk i sort velur. Den kan plasseres nesten hvor som helst i hjemmet, og vøre et vakkert. Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox!


Velg fra et bredt sortiment. Bruk faktum, kjøkken er viktig del av en masse ting.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg