tirsdag 20. januar 2015

Giftfri maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Limpulveret oppløses i vann med temperatur ca. La oppløsningen kjøle litt før pigment og kritt tilsettes. Innlegg om giftfri maling skrevet av vikkjo. Sunt hjem Gode løsninger for helse, miljø og samfunn.


Også Svanemerket maling må kastes som farlig avafall. Her kan du lese mer om kjemikaliene tilsatt i syntetisk maling. Se punktet under annen maling i venstre kolonne her.


Svanemerket er uenig i Arne Hanstad sine uttalelser og mener det ikke er kostbart å Svanemerke produktet sitt.

Det er umulig å lage maling uten kjemikalier. Alle våre produkter er nøye testet og utprøvd. Interiørmalinger skal ha gode tekniske egenskaper som gjør at de fungerer optimalt på de områdene du har behov for å male.


Utendørsmalinger må testes for alle værtyper. Den skal bidra til at du får det perfekte sluttresultatet, som du kan være stolt av lenge. I SENS-serien får du høykvalitetsprodukter til slett vegg og panel, samt takmaling og grunning. Om lag millioner nordmenn er plaget av astma, allergier og eksemer.


Med slike plager er det ubehagelig å male med tradisjonell maling. Nå er det imidlertid mulig også for de som har allergier å male uten å bli uvel av jobben. Jotun har utviklet en ny maling med navnet Sens, somd et har tatt tre år å forske frem. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.


Finn riktig farge og maling her. Miljøvenlig maling godt for sundt indeklima, mennesker og natur. Naturmaling fra Økomaling. Beväxningsskyddsduk CoverMedium från Cleanboat, Borste DipDeck Scrubbis, Lefant paint remover, Grobeskyttelse CoverLight fra Cleanboat, Scrubbis børsteskrape for. Dette produktet er CE-merket.


SENS maling inneholder IKKE MI.

Slidstærk maling , vaskbar kvalitet, god dækkraft. Meget velegnet til børneværelse og værelse. Giftfri og nem at arbejde med. Trykk på linken for å lese mer om Gjøco sine eksteriør produkter.


Spill av DIY-videoen, og lær en maleteknikk med akrylfarger som kombinerer harmoniske fargesammensetninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg