tirsdag 6. januar 2015

Drammen kjøkken

Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Få gratis og uforpliktende tilbud. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Eksklusive kjøkken som skaper glede i hjemmet.

Finn dit nye kjøkken her! Skapt med hendene, hodet og hjertet. Kjøp Billige Kjøkken Online. Drammen Kjøkken KF er Drammen kommunes produksjonskjøkken. Hovedoppgaven er å levere mat til kommunens sykehjem og intern bevertning til møter og.


Velkommen til HTH i Drammen. Er du på utkikk etter et nytt kjøkken , finner du en rekke forskjellige designer og materialer i vårt utvalg av kjøkkenmodeller hos HTH i Drammen.

Våre kjøkken har hver sine egne unike særpreg, som gjør at du får akkurat det drømmekjøkkenet du ønsker deg. Vi har en fullsortiment utstilling på 6mhvor vi stiller ut Sigdal kjøkken , bad og garderobeløsninger. Butikken ligger plassert i sentrum av Drammen og har gode parkeringsforhold rett utenfor butikken. Crown Drammen Vi selger moderne og klassiske kjøkken fra den britiske kjøkkenprodusenten Crown Imperial. Hos oss er det designere med bred erfaring i design av kjøkken.


Våre designere løser dine kjøkkenønsker og skaper unike kjøkken hver gang. Her møter du Bente, Siw, Anne Berit og Kjell. Kvik Drammen jobber ut fra at alle har rett til et kult kjøkken. Her kan du se åpningstidene våre, og finne direkte kontaktinformasjon til våre dyktige kjøkkenselgere.


For å være sikker på at du får god hjelp til å planlegge ditt nye kjøkken , bad eller garderobe så er det lurt å avtale tid med oss. Schmidt kjøkken Drammen finner du i Tomtegata på taket til CC Drammen. Rett etter avkjøringen sør-vestgående på Eer senteret det første du møter og fungerer som inngangsporten for handel i Drammen.


Det er gode parkeringsmuligheter helt gratis rett utenfor døra til butikken. Vi fører kjøkken fra GD Arredamenti, Multiform og Kungsäter Kök, samt et stort utvalg av hvitevarer fra Gaggenau, Siemens, Neff og mer! Hvitevarer til kjøkken.

Vi er kvalitetsbevisste på våre valg av leverandører innen hvitevarer. Våre kunder skal få kvalitetsvarer i alle led og det er derfor viktig for oss å ha hvitevareleverandører som bla. Har dere kun behov for hvitevarer så hjelper vi gjerne med dette. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Veldig gode priser på Kjøkken og bad hos Bygghjemme. Hos oss i Drammen , Lierstranda finner du alltid de siste nyhetene fra Drømmekjøkkenet.


Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter innen kjøkken , baderom og garderobe. Hos oss finner du et bredt sortiment for enhver smak og lommebok. Bli inspirert av våre flotte kjøkken - og baderomsmiljøer fra kvalitetsleverandøren Svane Kjøkkenet.


Vi leverer komplett inventar til alle rom i huset – kjøkken , ba garderobe og oppholdsrom. Kun min å kjøre fra Asker og min fra Drammen stasjon. Vi har levert kjøkken , bad og garderobe til noen av byens mest attraktive hus og leiligheter. I tillegg finnes våre innredninger i hytter, hybler, næringsbygg og offentlige bygg over hele Østlandet. Mekong Kjøkken – Bragernes Torg Drammen , Norway – Vurderingen 4. Fantastisk god mat, de som jobber der er urolige.


Drammen Catering og Svelvik Catering tilbyr lekker mat til enhver anledning. Våre spesialiteter inkluderer blant annet flere spennende koldtbordvarianter, ekte spansk tapas, innovative kanapeer og skreddersydde menyer for store selskaper. Hos Svane Køkkenet har vi det bedste i dansk design af køkkener og bad. Selskapene Swedol og Univern er en del av Swedol-konsernet.


For deg som kunde betyr dette: En handlekurv, du surfer fritt mellom alle våre butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg