torsdag 22. januar 2015

Tapet til soverom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Finn Fototapet Soverom.

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Tapet med mønstermiks. Drøm deg bort til eksotiske himmelstrøk med gylne farger og sofistikerte mønster. Prøv å blande flere mønster i farger som går ton i ton, og lek med forskjellige teksturer for et rikt uttrykk.


En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner. Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft.

Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Med halm på veggen kan du være både trendy og miljøbevisst! Soverom er en populær kategori med tapeter for alle slags rom og miljøer.


Photowall tilbyr høy kvalitet, rask levering og fri frakt. Ulike tapeter passer til ulike rom. Alle rom stiller ulike krav til holdbarhet, stil og fargevalg.


Lyst på en enkel, men fantastisk transformasjon på ditt soverom ? Soverommet skal være et rolig og behagelig sted der du kan slappe av etter en travel dag. Det er derfor viktig å velge riktig tapet til soverommet, for tapeten kan avgjøre følelsen du skaper. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Skap det perfekte hvilested og vis din stil med våre tapet soverom.


De med mindre soverom kan bruke våre tapet i 3D til å skape en illusjon av et større rom. Enten du ønsker å skape en iøynefallende kontrastvegg, dekorere alle veggene med en kombinasjon av de tapet du liker best eller ha et sammenhengende mønster på alle veggene. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.


Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene.

I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Med kalktapet fra Borge får du vårens fineste kalkfinish enkelt og raskt på dine vegger.


Kalktapet gir rommet. SOVEROM Kom godt i gang med soverommet dit. Kombinasjonen av tapet og veggfarger er en god måte å skape en personlig atmosfære på soverommet på.


Gjør noe vakkert og godt ut av rommet hvor du tilbringer en tredjedel av livet ditt. Måten å våkne på vil jo påvirke hvordan resten av dagen vil bli. Henry tapet fra Sandberg i blåtoner er et godt valg til soverommet. Gode farger til soverom er: blått, gråblått, grønntoner, lavendel er farger som senker pulsen og gir ro. Ralph Lauren har mange fine tapeter i kjølige toner som passer godt til soverom.


Gjerne i to forskjellige mønstre, men kanskje med samme grunntone. Et moderne tapet gjør uansett den industrielle stilen oppdatert og ditt nye soverom til en drøm! Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.


På bare få timer kan du få et nytt rom med personlighet og den atmosfæren du ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg