torsdag 15. januar 2015

Fargekart veggmaling

Merkevarene til lave priser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Som de fleste av dere vet har vi tidligere lansert malingen LADY PURE COLOR – en helmatt veggmaling med en myk og deilig overflate. I fjor kom LADY SUPREME FINISH – en penselmaling for tre og panel.


Samtidig som vi nå gir dere et nytt fargekart lanseres også et nytt medlem i LADY-familien: LADY WONDERWALL. Farger til både interiør og eksteriør. Velg rom og lek med våre nye farger! Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Hos Maxbo finner du veggmaling , takmaling og akrylmaling fra Harmoni som gir et vakkert resultat.

Kjøp på nett eller i butikk. Vi har det du trenger av veggmaling og grunning. Velg fra et stolt utvalg maling fra leverandører som Jotun og Scala. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart.


Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Puss opp hjemme raskt og enkelt!


Vi har maling av høy kvalitet til alle hjemmets vegger. Vår veggmaling er vannbasert og har god dekkevne. Gi hjemmet en elegant makeover – med Nyans full matt edition og veggmalingen Nyans. Malingen er miljømerket og kvalitetssikret med svanemerket. Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys.


Core Shell teknologi, der kjernen har høyere smeltepunkt enn skallet, sørger for at man etter 2-uker oppnår en meget har vaskbar og ripefast overflate. Baronesse Matt kan også benyttes i tak der man ønsker en vaskbar flate. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling.

Benyttes til mellom- og toppstrøk på bygningsplater, glassfibervev, sandsparkel, puss, betong m. Vi selger kun hvit maling på nett. Se vårt fargekart interiør. Utvalget er generøst og fargeutvalget er nøye utvalgt og testet.


Beckers har bred kunskap om farger og maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg