torsdag 29. januar 2015

Lyseblått kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Strai har et bredt utvalg unike kjøkkenserier i klassisk og moderne stil.


Drømmer du om nytt kjøkken ? Se alle våre kjøkkenmodeller her!

Gamle Norgesglass i bruk på kjøkkenet ! Her finner du Cathrines Strikke tips! Landlig og lyseblått på kjøkkenet ! Hva heter tante Åses kofte? Hardangerforkle til mor! Hønse strikk er tilbake!


Hjertelig Marius lue med hjerte broderi! Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven.

Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Jeg har tidligere lovet at jeg skulle vise dere litt mer fra leiligheten min. Jeg malte både kjøkken - og badeinnredning, en hel del med møbler og flere vegger.


Noen som har lyseblåd kjøkkeninnredning ? Lurer på om vi skal male vårt kjøkken lyseblått. Litt innspirasjonsbilder jeg. Fusion er også brukt på kjøkkenet hjemme hos Anniken, som kom på tredjeplass i kåringen av årets vakreste hjem. Igjen ser du hvor forskjellig den samme fargen kan oppføre seg i ulike miljøer.


Hos Anniken ser fargen mye grønnere ut, uten at det trekker ned inntrykket i det hele tatt. Dagnys tips er å lage en fargefamilie for hjemmet ditt. Det betyr slett ikke at alle fargene skal være like, men at de skal harmonere. Du kan for eksempel bruke lyseblått i det ene rommet, male én vegg mørkeblå i et tilstøtende rom, for så å ha en tapet med blått i mønsteret i et tredje rom. Poenget er å skape en helhet.


I forbindelse med at vi skulle lage nye Trinn-for-trinn filmer til jotun. Vi var heldige og fant Toril og hennes kjøkken , som viste seg å være et perfekt sted for filmopptaket. Da Toril hørte vi trengte et kjøkken å male, ble hun veldig glad! Her startet han opp Strai Trevarefabrikk.


HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Finn Enkelt Nettets Beste Priser med Kelkoo. Vinn Familiens beste! Har ikke så mye blått på kjøkkenet nå, men var veldig glad i blått før, så en del kjøkkentøy har blå innslag.


Husker at jeg alltid ble dratt mot blå-hvite ting, krukker osv før. Nå har vi så mye, at jeg kanskje ikke handler så mye til kjøkkenet lengre. Du oppdager også at innsiden av skapet er malt i lyseblått - og på subtilt vis tar opp i seg fargen fra Eamesstolen ved enden av bordet. Da beboerne flyttet inn i annen etasje i den kjedete tomannsboligen fra 40-tallet, valgte de å gjøre om på det meste. Blant annet lot de kjøkken og soverom bytte plass.


Det malte ville jeg malt i en hvit farge. Er enig i at lyseblått er veldig, veldig fint ;-) Vi har faktisk fargen fra Livs lyst kjøkken på vårt kjøkken , men i gangen har vi brukt en gråfarge(!) som heter Stratus. Den ser veldig lyseblå ut, men inntil kjøkkenfargen ser en at den går mer i grått. Blåfarger er tradisjonelt sett mest brukt på soverom, kjøkken og ba men er også fint i sommerhus og hytter. Finn ut om kunden foretrekker kalde eller varme blåfarger, og hva slags atmosfære han eller hun vil skape i rommet.


En kjølig og luftig atmosfære skapes med kalde blåfarger, mens varme blåfarger virker tyngre og kraftigere. Tapeter fra Ellos til bra priser. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem.


Shop enkelt online hos Ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg