mandag 26. januar 2015

Harmoni ytterdør

Langtidsholdbare vinduer og dører. Benytt deg av vår kampanjepris! Du bestiller enkelt på nett. Byggmakker kan dører. Ytterdører og andre dører får du hos oss.


Harmoni ytterdør

Velkommen til Harmonie sin verden av dører, vinduer og garasjeporter! I Harmonie er vi opptatt av stil, kvalitet og sikkerhet. Derfor er vi så utrolig glad for at Instagram finnes! Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.


Varene bestilles fra vår leverandørs lager. Harmoni Tradisjon er en lekker ytterdør i moderne design. Malt karm og klart glass i vinduet. Leveres i alle standard størrelser.


Harmoni ytterdør

Lagerføres i mange størrelser. Her finner du monteringsanvisning for Harmonie sine ytterdører. Klassisk ytterdør , med glass. Døren leveres i hvit som standard.


Kun som utadslående på lager. Enkel og flott ytterdør med stilrent design. Finn alt du trenger av trelast. Kom innom for råd og veiledning. Stort utvalg av ytterdører.


Harmoni ytterdør

Kvalitet og lave priser. Siv døren er en rimeligere dør, men er likevel flott og av bra. Dørblad på 63mm, karm 105mm. En trendy ytterdør med flotte fresninger og sotet glass.


Ta kontakt for å sjekke lagerbeholdning i din butikk. Din ytterdør og entreen angir tonen for hjemmet ditt. Et pent og stilfullt side eller overlys gir førsteinntrykket en ekstra dimensjon og gir entreen større romfølelse. Entreen får en luftigere og vennligere atmosfære, med sollys på dagen og et varmt skinn på kvelden. Velg mellom en rekke forskjellige farger, glass og former.


Vera døren er av høy kvalitet med solide fresninger og er vakkert utformet. Bytt ytterdør og spar strøm! Harmonie ytterdøren Katrine er en trendy modell, som vil gi huset “det lille ekstra” på inngangspartiet.


Gamle dører har dårlig isolasjon og tetning, noe som kan føre til trekk i boligen. En god ytterdør skal vare i mange år og tåle vær, vind og svingninger i temperaturen. God kvalitet er avgjørende, ikke bare på grunn av vær, men også fordi døren daglig utsettes for røff behandling. Swedoor sitt store utvalg av ytterdører rommer flere produktserier som gjør det mulig for alle å finne den dørløsning som passer til både smak, behov og lommebok.


Uansett om du ønsker deg en moderne ytterdør , tradisjonell ytterdør , ytterdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes ytterdører for de fleste behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg