onsdag 14. januar 2015

Herregård design gardiner

Mange flotte motiver, farger og gardinlengder. Kjøp gardiner som passer deg! Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Finn herregård gardiner.


Alltid stort og oppdatert utvalg.

Gardiner av alle typer og sorter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lagt inn av Berles Gårdsbutikk kl.


Tekst på pakken: Norwegian Design by Herregård Design AS Herregård ready made curtains is 1 high quality fabrics. We create your dreams in ready made curtains. Flott gardin ifra HERREGÅRD DESIGN (foret bakside, henger nydelig da det er tyngde i stoffet).

Elines gaver har varer fra den kjente leverandøren Herregård Design. Herregård er veldig opptatt av form og farge slik at produktene fremstår som et ikon i ditt hjem. De leter konstant etter nye trender over hele verden og finner inspirasjon i fremmede kulturer. Flott sortiment og gode priser på grunn av store innkjøp!


De fleste gardinene kommer fra kvalitetsleverandørene GARDELO, Pagunette (Moflin) og CC- GARDINER. Vår ekspertise er gardiner , oppheng, alt av innendørs solavskjerming som lameller, plissé og persienner. Vi forhandler Brother og Janome symaskiner. Hos oss finner du lamper og pynteartikler fra LG Interiør og Herregård Design.


Våre konsulenter hjelper deg med å finne riktige gardiner for deg. Vi tilbyr planlegging og tilrettelegging av innemiljøer – både privat og profesjonelt. Vi har salg av det meste innenfor gardinløsninger, persienner, skreddersydde solskjermingsprodukter m. Vår egen systue står som garanti for et optimalt sluttprodukt! Cellbes på Internett og på postordre!


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud! Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos.


Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her!

Norges største utvalg av design for ditt hjem. Vi har også stort showrom med egen outletavdeling i Larvik. Her er det åpent for alle!


Fossesholm Herregård er en kulturell perle for hele familien. Resten av gården byr på dukkeutstilling, hjemmefrontmuseum og skiftende kunstutstillinger, her er også brukskunstbutikk og en liten kafé. Hvilken gardin du bør velge avhenger av rom – på soverom er det viktigere å ha en lysdempende gardin enn for eksempel i stua. Raskt og enkelt å handle på nett. Er du usikker på hvilke gardiner du bør velge, kan du booke en konsulent som hjelper deg med fargevalg, materialer og oppheng for gardiner.


Lysdempende gardiner På vinterstid i Norge er det sjelden et problem med for mye lys når man skal sove, men på sommerstid kan det derimot ofte være vanskelig å få det mørkt nok på soverommet. TV-stue, dreier seg om mer enn flott design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg