tirsdag 6. januar 2015

Ramme til a3

Ramme til a3

Finn laveste nettpris her. Disse rammene passer perfekt for bilder i A-format. Våre A- rammer har et bildeaspekt på 7:1 som betyr at du kan like enkelt bruke de liggende eller stående. En passepartout i riktig farge og størrelse fremhever bildet. Men jeg har sett rammer i A4-format på Europris og OBS, uten at jeg på noen måte vil anbefale dem - tvert imot.


Ramme til a3

Billige rammer har ofte fargestikk (blått) i glasset. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen.


Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Lurer på hvor det går ann å kjøpe kurrante moderne rammer til en OK pris? Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer.


På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Vi selger denne flotte rammen i hele formater! Plakatformat A A A, 40x4 40x9 60x6 A 50x7 Aog 70x1cm. Akkurat nå har vi også inne et parti til format A0. Norges mest solgte plakatramme er billig. Pris sammen med brukervennlighet gjør plakatrammen til Skilt displays bestselger.


Vi leverer flere typer rammer i plexiglass. Magnetrammer, bilderammer, plakatrammer, rammer for montasjer og rammer for puslespill. Med høy kvalitet og lave priser er våre rammer med målene 30xet godt alternativ når du skal henge opp favorittplakatene dine. Blant A-rammene våre finner du også den stilrene Moebe- rammen.


Ramme til a3

Den er et trendy alternativ til den klassiske rammen. Så skal det skjæres til. I denne kategorien finner du også våre passepartouts og plakathengere (cm) med målene. Spesialkniv, helst med styrelinjal osv. Da er du imidlertid sjølgående på området- greit hvis du skal lage mange bilder på denne måten.


Da kan du også utnytte pappen bedre. Du må ta med i regnestykket ett par. Billeder til væggen er en god måde at udsmykke dit hjem på og give det personlighed.


Her på siden finder du hele vores store udvalg af rammer til billeder, herunder billedrammer til dine familiefotos og billedrammer til dine plakater eller andre kunsttryk. Find dine ønskede billedrammer, og bestil dem hjem online her på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg