onsdag 28. januar 2015

Interiør inspirasjon entre

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Hallais:) … Siden gangen ofte er lang og smal eller lite og trangt er belysning veldig viktig. Inspirasjon til entreen.


I dette galleriet kan du se smarte løsningen for oppbevaring i entreen.

Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommene. Se inspirerende bilder av gang og finn de rette produktene. Når jeg leter etter inspirasjon så er det i boligmagasiner og på nettet. Jeg har samlet noen bilder som gir et godt inntrykk av hvilken stil jeg liker og som jeg håper kan være til inspirasjon for dere.


Det er jo så utrolig mye fint der ute. Her er et lite utvalg av det jeg kom over av interessant interiør idag. CONCRET INTERIØR NETTHANDEL AS. Entre etg Entré og hall.

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi. Meld deg på vårt nyhetsbrev her. Hos Kvik finner du innredningsløsninger til hele boligen – alt fra kjøkken, ba garderober og entréer. Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser.


Hytter Interiør Prøvebo Prospekt Om Ålhytta Kontakt oss. Få inspirasjon til fine garderobeløsninger til både entré, vaskerom og gang hos Kvik. Se mulighetene – og gjør den gode stilen gjennomgående i hele boligen.


Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer! Interiør inspirasjon En åpen, gjestfri entré med rikelig plass til å henge av seg yttertøy skaper trivsel i hverdagen.


Vi har besøkt en familie på Fetsund som valgte å utvide entreen ved å slå ned veggen inn til vindfanget, og ”stjele” noen kvadratmeter fra et soverom, for å øke arealet i hallen. Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge.


Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. Interiør handler mye om å vise identitet, og gangen gir et førsteinntrykk av hvem det er som bor der.

Gangen er også et rom der du kan være litt mer vågal enn du ville vært i oppholdsrommene. Her kan du innrede med smarte skuffer, fine knagger og oppbevaringsbokser i ulike farger og mønster. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner.


Hos oss i JH Interiør og Bokhyllespesialisten får du gode råd om plasstilpasset innredning til din entré eller gangrom. I tillegg til ovennevnte praktiske behov, har våre interiørkonsulenter spisskompanse på å ivareta dine ønsker for valg av utførelse, stilart og fargevalg for å nevne noe. Detaljer som gjør en forskjell.


Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg