onsdag 14. januar 2015

Moderne speil

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Finn et som passer deg her. Fiks stilen foran ett av våre vakre speil. Rask og enkel handel hos Ellos!


Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Kan ha spesielle uttrykk og former og skiller seg gjerne. Moderne speil med ornamenter. Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil. Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design. IP44-klassifiseringen gjør den godkjent til bruk i baderom.


Standard speil fra Glassolutions kan få ethvert rom til å virke større og lysere, f. Speil på inn- og utsiden. Opplev Glassolutions brede utvalg av speil , som egner seg perfekt til bad og til dekorasjon i hjemmet.

Flott moderne speil i en mørk antracit farge. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse.


Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Besøk en av våre butikker eller bestill enkelt på nett her! Palermo speil er en lekker og stilren nyhet i vår modern lux collection med rette linjer og et rent uttrykk.


Overflaten er i brunsort lakkert eikefiner med struktur for naturlig følelse og et moderne og tidløst uttrykk. Det moderne speilet passer godt sammen med badet2. Dette moderne speilet er.


Rundt og med glass paneler. Med speil på både inn- og utsiden kan du se speilbildet ditt fra flere vinkler – perfekt når du fikser håret, sminker deg eller vil flekse musklene. Nytt og moderne solspeil i glass og med paneler rundt speilflaten.


Nettbutikk med kvalitetsmøbler og interiør i rustikk stil, moderne design og klassisk fransk stil. Vi tilbyr også praktiske gummimatter og innsatser, slik at du kan innrede og organisere innholdet i skuffene dine. Prikken over i-en på badet er de personlige detaljene – gå på oppdagelsesferd i utvalget vårt av speil , hyller, såpeholdere, belysning og mye mer.

Stort utvalg av fint interiør. Evie, vår moderne speilserie i glass. De er slående i all sin enkelhet. Deretter lager du et elegant sminkhjørne med et moderne toalettbord i hjemmet ditt. Det trenger ikke å være et møbelsett hvis sminkbordet er nøye valgt i materiale, stil og farge.


Møbelbutikk i Oslo og en møbelhandel på nettet. Vi selger moderne møbler til norske hjem og til konkurransedyktige priser. Hos Kid har vi alt du trenger av pynt og interiør til hjemmet.


Bestill pynt fra vår nettbutikk i dag! De eldste speilene bestod av bronseplater som var meget sterkt polert, eller bronseplater belagt med sølv. De var små håndspeil, gjerne med dekorerte håndtak, og var forbeholdt de rikeste i samfunnet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg