tirsdag 27. januar 2015

Tepper design

Kjøp designtepper fra Europas største teppebutik. Prøv først og betal senere! Tusenvis av tepper til røverpriser. Gratis frakt på alle bestillinger. Leveringstid: 1-dager.


Norges største utvalg.

Velg mellem tusenvis av designertepper till røverpriser - Gjør et kupp! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Butikkene tilbyr inspirasjon, kunnskap og markedsledende produkter for vedlikehold og forbedringer av inne- og utemiljøer, såvel for profesjonelle som for deg som vil gjøre ting selv. Om dine forventninger er svært høye og det skal være eksklusivt, så er et design tepper det riktige for deg.


Disse stilfulleHåndknyttede teppene lar ditt hjem virke mer eksklusivt. Disse er gjennomtenkt av designeren, stilfulle.

Det finnes mange tepper. Moderne og klassiske tepper i ulike design , materialer og mønstre. Dørmatter i forskjellige stiler og saueskinn til godstolen. Se hele utvalget på IKEA.


Sidene tepper er så mobile, kan de enkelt flyttes rundt i rommet og skape nye uttrykk. Med dem kan du nemlig enkelt og raskt gi stuen din en makeover, skape ny atmosfære og nytt liv og oppleve en følelse av fornyelse. Tepper demper akustikk i store rom,.


Costume tipser også om sine teppefavoritter, her er som tilfører farge og tekstur til hjemmet. Gjør både inneklima og føtter glade med et gulvteppe i topp kvalitet. Teppeabo - Flotte W ilton gulvtepper i ull og syntet, vevde tepper av ull, flosstepper, kelim og patchwork. Vi har et stort utvalg av flotte tepper.


The ultimate collection of designer rugs. Made by the finest materials, hand-woven and some even hand-knotted. Given the old exclusive techniques, all patterns are possible, and the rugs have an outstanding durability. De moderne teppene finnes i en rekke ulike mønstre, farger og former. De fleste moderne tepper håndknyttes i India med ull av god kvalitet, og teppet blir dermed både mykt og vakkert.


Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Hos Bohus er det mange gulvtepper å velge mellom, vi har flosstepper, ulltepper og saueskinsstepper.

Et rom med teppe vil føles mykere og mer harmonisk enn et rom uten. Tenk over farger og materialbruk når du velger teppe. Linie Design gulvtepper. Et flott gulvteppe kan virkelig sette prikken over i’en i et interiør i heimen.


Har du hvite vegger og en grå sofa så gir et teppe med farger og mønster mye liv til en stue. Også er det jo enkelt å ta opp de samme fargene i teppet i puter og annet tilbehør i rommet. Og da blir jo helheten.


Vi tror på kvalitet og bærekraftig produksjon, og det kommer vi til å fortsette med. Når du kjøper varer hos oss er du med på å støtte under de dyktige og unike norske designerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg