onsdag 14. januar 2015

Fluegardin til dør

Fluegardin til dør

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Mens de velkendte snoregardiner til døren ikke vil kunne stoppe alle insekter. Dørforhæng som rumdeler.


Fluegardin til dør

Et dørforhæng behøver selvfølgelig ikke hænge i en dør mellem inde og ude. Det kan også bruge som rumopdeler eller i en døråbning mellem to rum istedet for at lukke døren. Perleforhæng og fluegardin Hos Con Amore tager vi forhæng meget seriøst. Hos os vil du finder et af Danmarks allerstørste udvalg af perleforhæng, flueforhæng, insektforhæng og bambusforhæng samt stofforhæng til dør. Jeg er blevet opfordret til at finde nogle dørforhæng til at holde fluer ude.


Nu sommeren er kommet, og man gerne vil have terrassedøren åben uden, at hele huset bliver fyldt med insekter. For at undgå dette kan man komme net for døren, hvilket ofte skal speciallaves og er derfor temmeligt dyrt. RKC Insektsgardin Magneto- en praktisk og smidig løsning for dør.


Festes til dørkarm med borrelås. Integrert lansgående magnetlås, som åpnes og. Så lav, at du kan købe et gardin både til fordøren og til bagdøren og måske også til terrassedøren, så du kan sikre alle døråbninger mod indflyvende af insekter. Monteres med dobbeltklæbende tape, som medfølger.


Til dør og vindue, leveres som standard produkt samt efter mål. Et elegant design til montering i karm. Et ekstra tyndt produkt til montering i karm. Royal lux dør Fast ramme med hængsler. Som oftest kan insektnet monteres bagved dine gardiner.


Fluegardin til dør

Gardinbus Danmark kan rådgive og vejlede dig i dit valg af insektnet og vi udarbejder et uforpligtende tilbud. Insektnettet har magneter, som lukker gardinet til hver gang du er gået igennem det. Det betyder, at du ikke skal tænke over at lukke det til igen efter at have passeret, men bare kan gå ind og u som det passer dig. Største udvalg af perleforhæng og bambusforhæng.


Flotte forhæng til dør med perler og bambusforhæng med motiv. Også perle forhæng og bambus forhæng, der kan bruges som rumdeler, insektgardin, fluegardin og fluefangere. Fluegardin af runde træbønner. Egner sig til at hænge udendørs.


Målene er 90x2som er standard mål til en dør. Det magnetiske flue gardin er behageligt for mennesker og kæledyr til at gå igennem takket være dens hurtige åbning og automatisk, magnetisk lukning (har indbyggede magneter på kanterne). Dørene” har et elegant design, som ligner et lodret plisségardin.


Vores insektnet og fluenet til dør kalder vi plissédøre. Du behøver altså ikke at bekymre dig for, om insektnettet ødelægger stilen i dit hjem. TESA Insektnet sort comfort til dør.


Et insektnet giver hjemmet en god beskyttelse mod myg, fluer og andre insekter. Læs mere Se specifikationer. Robust og børnevenligt insektnet dør.


Plissé døre findes i standard størrelse der passer til næsten alle døre. Efter den enkle montage er ingen montage skruer synlige. Vores flotte forhæng kan bruges til mange forskellige ting. Vi har også solgt nogle af vores perleforhæng til tv produktioner, da peleforhæng er meget gode til at skabe en stemning og dybe i rummet. Da jeg gik i gang med at bygge om, tog jeg det ned og gemte det i kælderen.


Men da jeg skulle til at møblere, fandt jeg ud af, at det var superpraktisk, når jeg skulle have dobbeltdøren ud til haven åben, så der ikke kom store insekter ind. Så det kom op og blev en del af huset igen, fortæller hun. Karm og dør er nemlig ofte produceret samtidigt, og derfor passer de til hinanden. Forhæng og rullegardiner i bambus eller rispapir. Det kan derfor være vanskeligt at finde en ny, indvendig dør , der passer præcist til din dørkarm.


Det er vigtigt at sikre, at selve døren passer perfekt til dit hus og slutter tæt om karmen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg