torsdag 15. januar 2015

Dansk design lampe

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Free Shipping on Orders over $49. Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her!


Alt i alt er der rigtig mange smukke danske designikoner at vælge imellem fra designere som Poul Henningsen, Jørn Utzon, Arne Jacobsen og Verner Panton. Med en lampe fra Livingshop. Opplev alle de flotte danske lampedesignene og la deg inspirere med alt fra det klassiske og tradisjonelle bordlampene til nye og eksperimenterende lamper.

Muuto Unfold - en dansk design lampe Et nytt og spennende eksempel på gjennomtenkt dansk belysningsdesign er Unfold-pendelen fra Muuto. Formen er enkel, men materialet er annerledes. Bak hver ikonisk lampe står en dyktig designer.


Her kan du bli litt bedre kjent med skaperne av noen av våre mest populære designlamper og se hvilke lamper de er kjent for. Felles for dem alle er et intenst detaljfokus for å sørge for at sluttproduktet skiller seg ut i mengden. Lampen fikk med det samme stor suksess pga.


I dag er PH-lampene meget populære og henger i et utall av danske hjem. Rimelige lamper i dansk design.

Halo Design samarbeider for tiden med flere danske designere. Bestil din favorit lampe fra det største udvalg i Skandinavien. Arkitekt og designer Poul Henningsen så etter en samarbeidspartner til en lampe han ville lage og vise fram på en prestisjetung messe i Paris. Valget falt på Louis Poulsen, og Henningsens Paris- lampe endte med å vinne gullmedalje på utstillingen.


Videreutviklingen av dette ble den nå ikoniske PH lampen. Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!


Bruker halogen pærer som følger med til hver lampe. Du skal have JavaScript slået til i din browser for at kunne bruge alle funktionerne på dette website. PineApple lampe er dansk design.


Det er der ikke mange lamper som kan bryste sig af. Selges uten lampeskjerm. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Dansk Design keramikk lampe. Torget Til salgs Møbler og interiør.


Er du på udkig efter en lampe i et unikt design , finder du derfor et håndplukket udvalg af bestseller fra kendte designere, der byder på mange danske designs, der præger den moderne boligindretning. Derfor burde du overveie hvorvidt lampen skal henge som en sengelampe, gangbelysning eller om den skal være en funksjonell leselampe.

Vi har et bredt utvalg på over 6forskjellige designer -vegglamper, som løpende blir utvidet med kvalitetslamper fra de mest prominente designerne i bransjen. Om du ikke finner pendelen eller hengelampen du leter etter her. Ta gjerne kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med å finne den rette for deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg