torsdag 29. januar 2015

Kjøkken bygdøy alle

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. I Oslo kan du oppleve kjøkken på en helt ny måte. Du har vært med på å inspirere oss til å skape nye og forfriskende stilkolleksjoner.


Kom innom og se resultatene. Elen Møbelstudio leverer skreddersydde møbler designet etter din ønske.

Vi vet godt at verden forandrer seg akkurat som dine forventninger, derfor har vi ikke modulbaserte løsninger i tilbudet vårt. Vi spesialiserer oss på produksjon av kjøkken , ba garderober, bokhyller og øvrig innredning til både hytter og hus. Wirkola er ingen enkel sak, og selv om vi ikke har samme type konsept som Bagatelle som var i disse lokalene tidligere, vet vi at det er endel forventninger knyttet til maten vi lager.


Her kan man tilbringe hele kvelden under samme tak. Kvelden starter gjerne med en aperitiff i baren, før selskapet setter seg til bords i restauranten for å nyte en smaksrik treretter. Det er det ingen tvil om.


Hos Bella fliser og design finner du kanskje markedetse mest spennende utvalg av fliser, baderomsinnrening og tregulv fra verdense ledende produsenter.

Tøft kjøkken til The Box kontorkollektiv. Kjøkken i marmor og tre. Tøff ramme og sobert interiør hos advokatfirmaet Ræder. VY Leve Hytte på Hellerudsletta. Meget god romfordeling hvor stue, spisestue og kjøkken oppleves meget romslig Varmtvann og fyring inkl.


Områdebeskrivelse Meget sentral og etterspurt beliggenhet på Frogner. Modellen er SieMatic SCi fargen Lotus White, og benkeplaten er av slitesterk keramikk. Urban kjøkkenet har blant annet åpne skuffer og selges inkl. Ta kontakt med våre konsulenter for å vite mer!


Selskapslokaler, møter, eventlokaler, restaurant, takterasse og mye mer. Finner du hotellet til en lavere pris noe annet sted så matcher vi det med vår prismatch. Utvalg fra vårt kjøkken Nykokt norsk hummer Kokt på vårt kjøkken. Bygdøy alle alt under samme tak.


Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hvordan kommer du deg enklest hit? Bygget ligger vis-a-vis Hydroparken.

Studio Kvänum har kjøkken , lamper, møbler og småvarer. Leilighetene er godt egnet for korttidsleie. Fired Earth har alltid hatt som mål å lage produkter som er autentiske, kreative og stilige, men samtidig håndlagde. Hybelfløyer i og etasje med 5-hybler i hver fløy.


I hver hybelfløy er det tilgang til felles kjøkken , WC og bad. Hyblene leies ut umøblerte. Strøm er inkludert i husleien. Leietaker tegner eget strømabonnement. Vinduet slipper inn rikelig med naturlig dagslys.


Rustfritt benkebeslag med skylle- og oppvaskkum og 1-greps blandebatteri. Overflater Gulv: Fliser på bad. Torsdag åpner dørene igjen, med et restaurant- og barkonsept på 900. Middagsretter laget av våre kokker - fra vårt kjøkken.


Våre middagsretter er ferdig tilberedt på vårt kjøkken , alt som kreves er en beskjeden kjøkkeninnsats like før servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg