onsdag 21. januar 2015

Baronesse maling

Stort utvalg innen lakk, maling og verktøy. Se mer og kontakt oss her! Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Påføringsmetode: Pensel, rull og sprøyte.


Oppbevaring: Oppbevares frostfritt og utilgjengelig for barn.

Brukket produkt reduseres ved lagring over år. Den er lett å påføre, har god dekkevne og gir en jevn, silkematt overflate med glans 25. Det er en fantastisk matt og skjoldfri maling. Etter en herdetid på 2-uker blir overflaten har vaskbar og ripefast.


Veggmaling av styrenakryl som gir en fantastisk matt og skjoldfri overflate selv i slepelys. Core Shell teknologi, der kjernen har høyere smeltepunkt enn skallet, sørger for at man etter 2-uker oppnår en meget har vaskbar og ripefast overflate. De finnes også vannløselig oljemaling (gjøco Fashion f,eks) med litt lengere åpentid (tiden du kan bearbeide den).


Baronesse Matt kan også benyttes i tak der man ønsker en vaskbar. Lite lukt, og jeg tror det er lite helsefarlige midler i den.

Generellt er malingene (alle) ufarlige for oss som er amatører. Lett å påføre ved hjelp av pensel, rulle, eller sprøyte. Gir et matt, flott resultat med glans 09.


STABILITET OG REAKTIVITET Forhold som skal unngås Stoffer som skal unngås Farlige nedbrytingsprodukter: Stabilt under anbefalte vilkår for oppbevaring og håndtering (se avsnitt 7). Kan danne skadelige nedbrytningsprodukter hvis det utsettes for høye temperaturer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo.


Maling og lakk til bruk på metall. Jeg påpekte alt ekstraarbeidet og kostnaden for min del med pussing helt ned for å få vekk flasset, og ny maling , da denne kostet meg 600kr, men det tar de seg ikke bryet med å svare på. Jeg skal male nye gipsplater i et helt hus, og vet ikke helt hva slags maling jeg skal bruke. Det beste er at den har inntil års holdbarhet. I vår butikk kan du se alle de flotte fargevariantene av maling.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. I dette fargekartet har vi samlet de beste nyansene av grått. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere. Tilgjengelig i butikker.


Vanntynnet maling til tre,. SIKKERHETSDATABLAD BARONESSE HEFTGRUNN V.

Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Kan også brukes på grunnet jern innendørs.


En gulaktig hvit tone.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg