onsdag 21. januar 2015

Posters og plakater

Pynt opp hjemme med designplakater inspirert av de nyeste trendene. Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Alle plakater og trykk er av høy kvalitet, og de er trykt på tykt, ubestrøket papir med matt og eksklusiv finish. Vi tilbyr rask levering og sikre betalinger.


Ta kontakt med kundeservice, så svarer vi på alt du måtte lure på.

Kjøp plakater og posters på nett hos Desenio for å skape et personlig hjem med moderne kunst. Stilfulle posters og plakater for alle rom. Vår samling er fylt med bredden av kunst med alt fra kart over Stockholm og New York til moteplakater og fotoplakater. Våre vakre plakater er inspirert av skandinavisk design, men passer godt til alle forskjellige hjem og stiler.


Alle motiver av fotograf Vibeke S Myren. Hver poster trykkes og kuttes for hån så her er det ingen masseproduksjon. Få din unike poster du også!

Er du på utkikk etter posters ? Vi har mange ulike posters og plakater som passer for en hver smak, i forskjellige størrelser og motiver. POSTERS OG PLAKATER HOS PEOPLE OF TOMORROW. Her finner du stort utvalg av moderne og fine bilder til å innrede ditt hjem. People of Tomorrow designer unike interiør posters og kunstplakater. Vi mener at kunst skal være for alle, og tilbyr derfor unike prints til gode priser.


Arbeidstitler Her er en oversikt over posters og plakater med arbeidstitler. En koselig og personlig gave til kollega, venner og familie. Designet står vi for selv, og alle posters blir trykket lokalt i Kristiansand. Bildene er fotografert av Fotograf Vibeke S. Norsk nettbutikk med dialektuttrykk, by- og stedsnavn og familietekster. Fra kun kr 19- og alltid GRATIS frakt.


Hos Desenio finner du et stort utvalg av fine bilder og posters i tråd med de nyeste interiørtrendene – alltid til gode priser og av høy kvalitet. Med et stort utvalg av først og fremst skandinaviske kunstmotiver vet vi ha god kunst kan gjøre for hjemmet ditt. Posters online hos Desenio.


Se de nyeste trendene – kjøp plakater nå.

Demotiverende prints med uinteressante fakta i A4-format. Plakater og posters, både med og uten ramme, til den som virkelig fortjener det. Maling og tapet innebærer mye jobb, og du vet aldri hvor lang tid det vil ta før du blir lei og vil ha noe nytt. Derfor selger vi vegghengte malerier, plakater og annen kunst som du enkelt kan henge opp og bevege deg rundt når dine behov endres.


Her har vi samlet et unikt utvalg plakater og prints. Batman Mini – Always be yourself, poster. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Alle varer i vår e-shop er på lager og vi sender timer etter at bestillingen er gjort!


Du kan velge mellom mer enn 150. Du vill garantert bli fornøyd med vårt brede utvalg av tilbehør - badges, nøkkelringer, klistremerker, sko charms og mobiltelefon deksler. De bruker et miljøvennlig 240g papir og bærekraftig blekk. Med plakater kan du uttrykke en viss kunstform og dele denne opplevelsen med dine nærmeste.


For at hjælpe dig på vej og inspirere dig har vi samlet vores bedste tips og råd om hvordan du skaber din egen unikke plakatvæg på vores inspirationsside. Se også vores mest populære plakater og vores nyeste posters. Utvalgte plakater til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg