torsdag 22. januar 2015

Lys til soverom

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lys på soverommet : Gode tips til lamper til soverom Soverommet er det første du ser om morgenen og det siste du ser om kvelden. Her trenger du godt lys når du skal finne frem i klesskapet eller lese på senga, og litt dusere lys når du må ut av senga midt på natta og helst ikke vil våkne.


Til disse forskjellige behovene har vi forskjellige type lamper. Spotbelysning sørger direkte og konsentrert lys , mens lysrør gir mye lys over større område. Mange taklamper og stålamper gir et mer spredt lys som har en større rekkevidde i rommet.

Men funksjonene skal ikke gå på kompromiss av utseende og design. Lys ved sengen kan du velge mellom leselamper montert på vegg eller nattbordslamper. En kreativ løsning er også å henge pendler over nattbordet, eller ha en stor bordlampe stående på gulvet uten nattbord!


På soverommet anbefaler vi bruk av dimmer, slik at man kan variere mellom godt lys og en mer avslappet stemning. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Her finner du flere fine shoppingtips til lamper, som ikke sprenger kontoen helt.


Enkelte vegglamper kan også justeres til å rettes mot boken du leser, for eksempel. LED-lamper anbefales her, da de gir et varmt, hvitt lys og sparer energi.

Avhengig av størrelsen på og møblene i soverommet kan du bruke ulik belysning for å skape effekter og lage en koselig atmosfære. Har du tenkt på belysning i klesskapet? Forside Planløsning og Fasade Krav til lys på soverom - regelen. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Feng shui soverom Inspirasjon Til SoveroFra soverommet kan du velge drømmen når det gjelder praktisk og estetisk. Spesielt bemerkelsesverdig er Montreal-samlingen, som kombinerer funksjonell enkelhet og sofistikert eleganse fortryllet i en lys skygge av tre. Hjemmet skal være et godt sted vi kan roe helt ned og slappe av. Ikke minst gjelder dette for soverommet ! Det er her vi skal få en god natts søvn og hente inn nok energi til travle hverdager.


Mange slapper ekstra godt av i fargenyanser fra naturen. Det går mye i blå og grønne toner på soverommet , og gjerne de litt mørkere valørene. Lyset er også en stemningsskaper, og med riktig belysning kan du få en hyggeligere atmosfære i hjemmet ditt. Om du pøser på med like mye lys over alt, blir resultatet en dårlig romfølelse.


Marie Anisdahl jobber som lysdesigner, og lager belysningsplaner til både private hjem og offentlige bygg. Med rom for varig opphold forstås stue, kjøkken, soverom og arbeidsrom i boenhet. I byggverk for publikum og arbeidsbygning vil i tillegg alle arbeidsrom og publikumsrom være rom for varig opphold.


Arbeidsrom og spiserom i arbeidslokaler skal ha tilfredsstillende dagslys når ikke hensynet til oppholds- og arbeidssituasjonen tilsier noe annet.

En av grunnene til Tolomeos store populæritet, er fleksibiliten i den fullt ut justerbare kroppen. Det gir total kontroll over lyset og den er derfor super anvendelig i soverommet , da du kan flytte lyset i den retningen behovet ditt er. Våre løsninger for soveromsbelysning er optimalt for din komfor. Med LED-belysning får du minimalt med unødvendig varmeutvikling noe som sikkrer deg bedre soveromstemperatur og lavere strømregning!


Løsningene våre er satt opp for å gi deg lett tilgang til lys , varme og mobillading uten å gå ut av sengen. Direkte lys ovenfra på et soverom er mindre komfortabelt enn mykt lys plassert i ansiktshøyde. Høyere antall fremfor lysstyrke. Ved bruk av for få enheter vil man måtte bruke høyere styrke på hver av lampene. Da vil lyset bli ubehagelig, og du vil få et kaldt.


Lamper med ekstra funksjoner til soverommet. Soverommet er litt annerledes å innrede med belysning, fordi vi ofte opplever at det er svært forskjellige belysningskrav i et rom hvor vi for det meste bare skal sove. Men selvfølgelig guider vi deg til et godt lys , slik at du får mest mulig ut av soverommet ditt.


Sjokket du opplever når du går fra rom til rom endrer din opplevelse. Lys til ditt hus kan hjelpe deg med riktig belysning og spennende belysning til ditt bygg, både ute og inne. Her kan du lese om belysningsplaner til boligeiere og her kan du lese om lys til bedrifter – altså proffmarkedet. Det er mange som liker å kose seg med en film eller en bok på soverommet , og i tillegg til en seng, er mange soverom møblert med både skrivebor hyller og lenestol. Soverommet er altså et rom der du trenger forskjellig type lys , og funksjonalitet i belysningen er dermed viktig.


På soverommet vil vi gjerne ha lys som kan brukes når vi ligger og skal lese på sengen, samtidig som det skal passe inn i stilen til rommet. Alle lampene leveres fri for frakt og med pærer. Alt du trenger til soverommet.


Du kan velge mellom flere forskjellige produkter i kategoriene BASIC, PLUS og GOL slik at du enkelt kan finne riktig produkt til riktig pris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg