onsdag 28. januar 2015

Kjøkken og bar

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det. Her får du fun dining, sharing-style.


Ta med deg vennegjengen, kolleger, samarbeidspartnere, familien og andre du har lyst å kose deg sammen med til god mat og drikke.

Anmeldt for år siden - En oase! Jeg mener hva man kunne ha fått ut av dette lokalet i Venstres hus. Gikk nesten forbi på kvelden, men var sulten. Reviews Veldig god mat og service!


Vi har fått inn flotte produkt fra Nordisk Tang. Tang og tare er smakfullt og næringsrikt. Norges vestligste kafé og serverings sted!

Kom innom for en drink før show eller nyt en helaften med gode venner – uansett anledning er Storm Bar det perfekte valget. Våre dyktige bartendere disker opp med fantastiske drinker du kan nyte i en hyggelig atmosfære både inne og ute. Det skal kjennes like naturlig å besøke Alma’s for en vellaget lunsj eller en trivelig middag som for et skikkelig festmålti eller helt enkelt en morsom utekveld. På menyen finner du smaksbomber som pepperbiff, hamburger med jalapenos og green curry fiskesuppe.


Målet var da som nå om å skape en restaurant med et kunnskapsrikt kjøkken og uformelle servitører. Kjokken og Bar , Oslo: Se objektive anmeldelser av Kjokken og Bar , vurdert til av på TripAdvisor og vurdert som nr. Kafé, kaffebar og bar med internasjonal lunsj- og middagsmeny. Ungt, moderne og trendy. DJs hver fredag og lørdag kl.


I Tingstads utvalg av kjøkkenutstyr finner du grillskraper, grilltenger, gastrobakker, kurver, kjøttbestikk, salatklyper, skinkenett, sprøyteposer osv. Kjøkken - og barutstyr. Vi har kjøkkenutstyr for små så vel som store restauranter og storkjøkkener. Et greit lunsjsted eller for en kjapp matbit etter jobb, men stedet er mer kafépreget og ikke et sted du vil ta med folk for å spise på kvelden.


Til det er lokalet for kjedelig, maten for anonym og spisestedene bedre i nærheten. Vi anmelder tre restauranter hver uke. Sjekk vår nye restaurantguide!

Mandager er vi også med på Midtby-gruppens Endelig Mandag og da koster dagens bar kun 15-. Besøk vår facebookside for å se dagens bar -rett til fast pris. Man kan utmerket kombinere Dagens Bar med forrett og dessert fra menyen, og vi har et godt utvalg av vin på glass som passer til. Og veien til Norge gikk via Frankrike og snowboardliv med kokkejobb i Chamonix.


Spennende meny med retter inspirert fra Japan, Thailan Vietnam, Korea og resten av sør-øst Asia. Nyt opplevelsen i stilfulle lokaler med uformell atmosfære hos KŌNĀ Solsiden og KŌNĀ Midtbyen. Landsdekkende oversikt over studentrabatter, studentfordeler og studentpriser. Søk etter produkter og tjenester med studentrabatt - Studentrabatt er studentenes. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Cargo er en fullverdig italiensk restaurant med fokus på smakfulle og mangfoldige retter, uformell stemning og ekte matglede. Vi serverer alt fra antipasti, pizza fra steinovn og pasta, til kjøtt og fisk rett fra grillen. Vårt mål er å tilby italiensk mat på sitt aller beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg