mandag 26. januar 2015

Rund vask

Få pristilbud fra flere bedrifter. Baderomsservanter av god kvalitet skal ikke behøve å koste skjorta. Hos oss finner du derfor et rikt utvalg servanter til bad av topp kvalitet til gode priser.


Uansett hvilken stil du liker å ha på badet har vi en servant som passer for deg. Vi har servant med steinmønster, porselenservant, rund vask og firkantet servant. Du har for eksempel toppmontert servant, eller bolleservant, for montering over benk.

Eller så har vi tradisjonell vegghengt vask med runde eller firkantede former, hvor du og har muligheten til å skjule rør med en søyle på enkelte modeller. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Du er blitt utestengt på grunn av for mange mislykkede innloggingsforsøk. Bruk funksjonen Glemt passord for å låse opp og velge et nytt passord.


Produktenes lagerbeholdning oppdateres en gang i døgnet. Vi tar forbehold om avvik, spesielt ved lav beholdning. Ved spørsmål ta kontakt med din lokale butikk.


Rund Vask 330mm Vask i rustfritt stål.

Leveres med avløp, sil og propp. Servant - kampanjeprodukter på lager. Vi har kvalitetsservanter i alle utførelser og prisklasser. Våre servanter er levert av anerkjente europeiske produsenter.


De kan brukes på et hvilket som helst bad. Velg selv blandebatteri og matchende bunnpropp, og få en vask som passer til din smak ned til minste detalj. Utviklet for det skandinaviske kjøkkenet. Det er noe eget ved det skandinaviske kjøkken. For oss er kjøkkenet et av hjemmets viktigste rom, ingen tilbringer så.


Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt. Søk etter vask rund på Kelkoo. Sammenlign tilbud på vask rund fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Våre vakre servanter er tatt fram for å matche våre møbelserier, men passer perfekt til bruk som solitærer for å skape egne løsninger. En håndvask er med på å definere stilen på badet ditt.


En firkantet kan gjøre stilen mer minimalistisk og skarp. En rund vask vil se mykt og romantisk ut. Et godt kompromiss er en oval vask , som omfavner begge inntrykk.


Se utvalget av håndvasker til bad i katalogen.

En vask som passer overalt. Barents er løsningen for deg som ønsker å gi kjøkkenet et stilrent uttrykk med en enkel og elegant vask. Finnes både som rund og rektangulær. De myke linjene i Barents-serien gir vaskene sitt særpreg.


Kjøp Rund vask på Kelkoo. For å oppsummere: For å velge en rund vask til kjøkkenet, når du kjøper den, vær spesielt oppmerksom på diameteren, dybden, materialet og fargen på produktet, egnet for deg i interiørets stil, med tanke på funksjonene i drift og personlige preferanser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg