torsdag 29. januar 2015

Plissegardiner på skinner

Fyll ut ett skjema, og motta tilbud fra flere lev. Søk etter plissegardiner på skinner på den nye KensaQ. Uansett hvilken kombinasjon, form, farge eller størrelse du leter etter så kan plisségardinen skreddersys etter ditt unike hjem. Plissegardiner er fantastisk allsidige.


Sveveplissé er monterte oppe og nede med wire.

Vi leverer også spesialbestilte plisségardiner etter dine mål. God solskjerming skaper lune rom det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste. NorDans persienner gir en god og effektiv skjerming for både lys, varme.


Med å justere vinklingen på lamellene får du full kontroll på hvor mye lys og varme du ønsker å slippe inn og kontroll på hvor mye varme du ønsker å slippe ut. Originale VELUX gardiner og rulleskodder er laget med tanke på å passe til ditt VELUX takvindu. Vi lager gardinene slik at de passer perfekt sammen med våre vinduer, og du kan derfor være trygg på at de sammen leverer den beste mørklegging, lysjustering, varmestyring eller insektbeskyttelse.


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon.

Rimelige gardiner, prisene begynner på vel 40-. Eventuelt kan man også legge på frostet vindusfolie på baderomsvinduene. Man ønsker ofte å slippe inn mye lys, men direkte sollys kan både blende og varme opp rommet. Med lyse transparente plissegardiner på kjøkkenet kan man hindre både sjenerende sol og innsyn, samtidig som man får et moderne design og stilrent uttrykk.


Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen JYSK Norge samlede varesortiment. Jeg aksepterer samtidig vilkårene og betingelsene til nyhetsbrevet. Samtykket kan til enhver tid trekkes tilbake. Varia plissegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de plissegardinene som du finner hos den lokale gardinbutikken din.


Varia gardiner er kvalitetstestet av mange forbrukere og har fått toppkarakter. Nå er det ingen grunn til å gå på kompromiss når du vil ha en ekte designerfinish på badet ditt. Vindusskjerming for kjøkkenet.


Begge plisségardiner er laget på Decomatic-systemet. BASIC er laget på et eldre Decomatic-system og har lister som er litt høyere enn UNIG LUX. På denne måten holder varmen seg innendørs om vinteren, og om sommeren gir doble plisségardiner deg mulighet til å holde det svalt og behagelig innendørs. Sett holderen på plass ved å plassere skruehodet i holderens øye og før holderen ned.


Dra til skruen i vegg. Når samtlige vinkler er montert på vegg, klikker du fast Elite- skinnen på skinnefestet ved å vinkle skinnen mot vegg og hake fast skinnens bunnkant, og deretter klikke i skinnens overkant i skinnefestets spor ( på oversiden).

Designet er stilrent, og en plissegardin som er heist opp, tar opp lite plass, noe som lar lyset strømme inn. De mangfoldige betjeninger som snor, kjede, grep og motor garanterer lett betjening, slik at du enkelt holder nysgjerrige blikk eller det varme solskinnet ute. Om sommeren skjermer de effektivt for blendende solstråler, og om høsten og vinteren isolerer de for kulden utenfra og hjelper til med å holde varmen inne i rommet. Har du små barn som krabber rundt på gulvet er plissegardiner et trygt valg uten lange og tynne snorer. Derfor giver vi dig års garanti på alle plissegardiner.


Plisségardiner er moderne solskjermingsgardiner som gir behagelig og mykt lys. Fordeler ved å velge plissegardiner. Ved jevnlig rengjøring, med fjærkost eller støvsuger på lav effekt, holder du de enkelt ved like. Vi hjelper deg å finne kombinasjonen som vil gi det perfekte resultatet. Vi setter vinduet i fokus.


Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg