tirsdag 6. januar 2015

Kjøkken sørlandsparken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Se våre kjøkken og bli inspirert.


Rimelige kjøkken med høy kvalitet! Lurer du på noe så skriv gjerne på veggen.

Vi har blikket rettet mot fremtiden og satser på moderne, klassiske og innovative kvalitetskjøkken. Sigdal kjøkken er et norskprodusert kvalitetskjøkken som har eksistert i mer enn år. Vi har kjøkken i alle stiler, farger og prisklasser.


Kom innom oss i vår flotte butikk i Sørlandsparken eller kontakt oss for å avtale et møte. Rør i Sør AS ( Sørlandsparken Bademiljø) Høyde Teknikk AS. Europas største kjøkkenkjede også i Sørlandsparken ved Kristiansand. Kom og opplev våre nyskapende løsninger innenfor kjøkken , kjøkkeninnredning, bad og oppholdsrom, og la de inspirere av de moderne og praktiske løsningene i butikken.


Til de første 5 som kjøper kjøkken , er der ytterligere skikkelige overraskelser på toppen.

Våre erfarne medarbeidere hjelper deg med å virkeliggjøre drømmen om ditt nye kjøkken , bad og garderobeløsninger. For å gi deg god hjelp til planlegging av ditt nye kjøkken må du avtale et gratis og uforpliktende møte med oss. Montér Sørlandsparken. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design.


Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse. Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.


Et kjøkken er mer enn bare et kjøkken , og det vet vi hos HTH i Kristiansand. En stor del av fritidens gjøremål foretas her, og ett kjøkken passer ikke til to hjem. Derfor har vi spesialisert oss på å tilby skreddersydde kjøkkenløsninger som kombinerer funksjonalitet og elegant design. Visste du at Norges største og flotteste kjøkkenbutikk holder til i Sørlandsparken ? Her finner du massevis av inspirasjon til farger, designvalg og smarte løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.


Velkommen til Junes Thaimat AS! Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Her kan du nyte Thailandsk mat på sitt aller beste!

Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg