tirsdag 27. januar 2015

Dekorfilm

Folien har en slitesterk overflate og er enkel å erstatte eller fjerne om dette er ønsket på et senere tidspunkt. Vi leverer dekorfilm i ønsket struktur, mønster og farge. Vi har et stort dekorutvalg som kan hjelpe deg å sette et hyggelig preg på dine omgivelser, samt begrense noe av innsynet i de tilfelle du ønsker det. Vi har forskjellige typer standard dekorfilm , men kan også være behjelpelig med design av egen dekor.


Vi har et godt samarbeid med dyktige designere hos Profil Grafisk AS til utforming av design på all slags film (både bil og bygg).

Vindusdekor med frostet folie, dekorfilm eller fargefoto. Vår reklameavdeling bistår med innvendig og utvendig vindusdekor, tilpasset din virksomhets profil. Bruk av vindusdekor med frostet folie, dekorfilm skjermer mot innsyn, samtidig som det gir god profileringseffekt i nærmiljø. All produksjon foregår i Drammen og Trondheim. Med våre dekorfilmer kan du velge mellom mange, lekre standardløsninger, eller rett og slett komponere din egen dekor, som vi designer for deg.


Det er kun fantasien som stopper. Inspirasjon finner du her på folie- og dekorfilm.

Ecliptic er en totalleverandør av løsninger for solskjerming og vindusfilm til næringsbygg, private hjem og biler. Vår spesialitet er fasader og glasstak. Vi i Expoline designer og produserer alt innen dekor for bil, lastebil og båt - i design etter ditt ønske. Perfekt for å gjøre vinduer, skillevegger og glassdører bedre synlige. Egnet for offentlige steder med mye besøk.


Enkelt vedlikehold: rengjøres. Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Våra dekorfilmer finns i många olika mönster och färger vilket ger otroliga möjligheter att omvandla alla typer av glas till något iögonfallande. Förutom ett nytt attraktivt utseende eller insynsskydd ger filmen även ett splitter och UV skydd.


Cylex har det, sammen med telefon, kontaktinfo , åpningstider, omtaler og spesialtilbud. Ripesikringsbelegg – styrke avhengig av produkt Ingen vedlikehold. Både innvendig og utvendig montering. Levetiden og garantier varierer med de forskjellige produsentene av film. Vi monterer solfilm og dekorfilm på bil og bygg.


Dekorfilm til glass – mange mønstre og farger.

Du kan klikke deg inn på hver enkelt kategori under for å lese mer om hva det omfatter, og eventuelt for å se bilder. I tillegg til filmene beskrevet under monterer vi også sikkerhetsfilm, grafittifilm, UV-film o. Ditt Grafisk tilbyr et komplett tjenestespekter på veien til økt synlighet og vekst. Ikke nøl - vi gleder oss til å høre fra deg!


I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg