fredag 9. januar 2015

Inspirasjon sengegavl

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken sengegavl liker du best?


Finn en sengegavl som passer deg på IKEA.

Rask og enkel handel på Ellos. Stikk deg ut med stil. Stort utvalg av sengegavl på nett. Kjøp møbler med kvalitet hos Chilli. Få hotellfølelsen hjemme med en sengegavl.


Sengegavler er hverdagsluksus på soverommet. Nedenfor finner du sengegavler, også kalt hodegavler eller hodegjerde, i flere forskjellige design. Trenger du inspirasjon til soverommet?

Få nyttig informasjon og gode tips om gardiner, puter, dyner og sengesett her. Les mer og bli inspirert i dag! På internett kan du søke etter bilder av sengegavler til inspirasjon.


Tegn mønsteret med en blyant på mdf-platen. Ikke lag et for komplisert mønster, du skal klare å skjære det ut med stikksag. Bruk god tid og vær nøye når du bruker saga. Besøk oss i butikken og få inspirasjon til soverommet.


Med den fantastiske DUX sengekomforten og det store utvalget av lekre tekstiler til gavler og kapper kan vi. En sengegavl gir soverommet særpreg. Om du liker å lese, surfe på telefonen eller ser TV i sengen, er den myke hodegavlen behagelig å lene seg mot. Hos oss får du mange ulike typer sengegavler, som for eksempel en med praktiske, innebygde hyller til ting som bøker, vekkerklokker eller ladere.


Med en sengegavl får soverommet ditt et helt nytt og stilfullt preg. Vi tilbyr sengegavler i ulike stiler, farger, materiale og størrelser som vil passe ditt soveroms farger og stil perfekt. Nedenfor kan du se våre sengegavler og ved å klikke på det produktet du ønsker å se nærmere på, kan du se flere bilder og lese en mer detaljert produktbeskrivelse.


Du får inspirasjon og framgangsmåte fra bloggeren Hilde. Jannicke Eriksen kombinerer mørke farger på veggene med en kritthvit sengegavl , og det.

BO BEDRE og få over 1sider fylt med inspirasjon for kun kr 1250. Elisabeths Borg Jeg er en livlig jente på år. Har tre små engler, på og år. De setter meg og min husbonde stadig på nye prøvelser, men gir også.


Det er ikke så mye som skal til for å fornye soverommet. Finnes i forskjellige farger, materiale og størrelser. Det må ikke nødvendigvis være en fysisk sengegavl bak sengen. Det kan være vel så tøft for eksempel å kle hele veggen med en stilig fototapet som skiller seg ut.


I tapetverdene er det et hav av muligheter, og du vil garantert finne motivet som passer din stil og dine farger. Den vil også sette prikken over i-en og tilføre noe sofistikert samt gjennomført til soverommet ditt. Denne varianten er tidløs, moderne og ikke minst elegant. Velg din favorittfarge og tekstil.


PUTEBONANZA: Litt mer å re opp hver dag, men en hærskare av puter er et must for å få hotellpreget på soverommet. Slik lager du en sengegavl Enkelt å lage din egen sengegavl Få et stemningsfullt soverom med en lekker hjemmelaget sengegavl. Her ser du oppsktiften.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg