tirsdag 13. januar 2015

Skifte duk på markise

Sjekk ut Skifte Duk På Markise. Ny markise med dukskift! Ved å skifte markisestoffet blir markisen som ny. Vi skifter duk på de fleste typer markisestativ.


Erfaringsmessig har markisestativet lenger holdbarhet enn selve duken og ved å skifte duk sparer du kostnader og får ny markise.

Vi har Norges fleste og beste omtaler! Les våre omtaler her. Gratis befaring ved dukskift på markise. Før du skifter duk bør du imidlertid sjekke snekke og sveiv, armer, motor og profiler. Dukskift på en markise er en relativt rimelig investering.


Ny markiseduk etter mål. Vi syr etter mål slik at du uten problemer kan skifte din gamle duk.

Vi kan også trykke logo i alle former. Mener også at enkelte leverte duk i ønsket bredde og lengde, men da kostet det vesentlig mer. Om de ikke selger duk i rett bredde og du må legge den opp selv så blir det noe mer knot, men dere har jo gamleduken som mal. Når den stopper av seg selv må du endre på endestopp-posisjonen (gjelder kun for markiser med motor).


Kontakt oss for eventuell hjelp. Når du har fått kjørt all markiseduken av rullen kan du begynne å skli duken ut på siden. Ny duk monteres på motsatt vis. Jeg kan egentlig ikke så mye om markiser, men for lenge siden så jeg at de solgte markiseduk på Stoff og stil, og da tenkte jeg at det måtte være mulig å skifte selv.


Som tenkt så gjort (om enn noen år etter jeg tenkte det første gang). Våre markiser har en forventet levetid på år, men behøver som regel et dukskift etter år. Med et dukskift oppgraderes din markise , og ser.


Drar markisene ned helhetsinntrykket av huset? Løsningen kan være å bytte duk ! Vil du skifte duk på markisen din? Her kan du se alle farger og strukturer man kan ha på markisenduken.

Gallerier med ensfargede og stripet duker. Man kan skifte duk på stort sett alle markiser så lenge rammeverket fremdeles er funksjonelt og intakt. Søk Skifte Duk På Markise. Er du på jakt etter en tekstil du ikke finner her, hjelper vi deg gjerne med å finne den.


Først og fremst skaffer de fleste seg en markise for å få skygge og få pause fra det sterke sollyset. En markise har mange flere bruksområder enn dette. Det er klart at den skjermer for sola, og dermed kan den også brukes mot uønsket oppvarming av boligen, men en markise vil også beskytte møbler og inventar mot falming. Eller om du har skiftet farge på huset og markisen ikke lenger passer inn med fargen, kan det være en rimelig og grei løsning å skifte duk.


Vi valgte det for to av våre og kjøpte en ny. Fem meter i bredde, dybde tror jeg. For å unngå dette bør du, slik du kan lese om i denne artikkelen, være svært grundig når du monterer. Du kan spare mye på å restaurere din gamle markise.


Når et markisefirma snakker om mål så mener de alltid hele markisen inklusive konstruk-sjonen, som dermed er bredere enn kun duken. Om du med ditt mål mener det er bredden som duken må ha, kan du risikere at du får for smal duk. Velg solid montering. Alle markise -firmaer monterer markiser.


SKIFTE DUK PÅ MARKISE. Har du gammel, slitt eller ødelagt markiseduk? Trenger du hjelp til å måle opp og montere, gjør vi gjerne det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg