onsdag 8. februar 2017

Innramming av bilder oslo

Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for. Reserver ditt Hotell i Oslo online. Mangfold av flotte bilderammer.

Spør oss om fotoinnramming i dag! Rammeverksted leverer også speil. Speilene lages til størrelsen du ønsker og rammen kan du velge blant hundrevis. Vi utfører innramming i beste kvalitet. Hos Galleri Dtar vi godt hånd om bildene dine.


Vi har eget rammeverksted og egen rammemaker som utfører innramming basert på lang erfaring og høy kunnskap. Det krever et estetisk blikk, solid materialkjennskap og stor presisjon å montere den rammen, som får fram det beste i favorittbildet ditt. INNRAMMING TIL KUNSTNERE OG UTSTILLINGER Med Norges største rammeverksted har vi stor og god kapasitet til alle typer oppdrag innen innramming.

Vi kan jobbe raskt og godt på korte frister, såvel som lange frister. Har du rammet inn hos oss og bildene skal til utstilling tilbyr vi pakking og sending av dine bilder. Ta kontakt for tilbud. Det personlige møtet med kunden er alltid i fokus, vi strekker oss langt, og gir det lille ekstra. Profesjonell innramming og rammeverksted i Oslo Galleri Kollekt har eget rammeverksted midt i Oslo sentrum.


Verkstedet har god kapasitet og et bredt utvalg av rammelister og glass i høy kvalitet. Galleri Artifix selger kunst, rammer og tar inn bilder til innramming i Oslo , vi spenner opp lerret på blindramme og rammer inn speil på spesialmål. Vi har passepartout skjærer i butikken og kan kutte til mens du venter.


Ved bestilling må du bare oppgi ditt medlemsnavn på forumet for å få tilgang til rabatten. Kunstveggen har valgt ut den rammemakeren i hver by som vi mener tilbyr best mulig innramming til riktig pris. Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser. Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte.


Vi har rask levering og lave priser og rabatt for obosmedlemmer på all innramming. Stort utvalg av rammelister, kun syrenøytrale materialer. Finn den perfekte bilferie i Oslo med halvpensjon.


Super pris, det finnes ikke bedre!

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Innramming Av Bilder Oslo - beskytte, akvareller, 40x4 20x3 beskyttelse, 10x1 bilde , akryl, 12x1 bildeinnramming, bilder , 50x- Finn firmaer, adresser. Mesteparten av det du vil se på vår nettside , er for å vise litt spesielle ting , men når det kommer til vanlig innramming av bilder er det også veldig mange muligheter. Vi viser i butikken hvordan du kan forsterke kontraster, få frem en dybde , forsterke underlyset i bildet osv. Det gir bildet et estetisk løft 2. Det beskytter bildet og forlenger levetiden.


Skal du skrive ut et bilde selv for innramming , er det viktig at du lar bildet tørke i minst timer. Selv om det kjennes tørt ut med en gang det kommer ut av skriveren, frigjøres det gasser fra blekket under tørkeprosessen. Innehaver har over års erfaring med innramming.


Bildeforum tilbyr også en god del billedkunst fra flere kjente kunstnere. Grafikk, malerier og tegninger. I tillegg til billedkunst har vi også et utvalg av forskjellige typer speil. Ditt behov er vår utfordring. Det bør også nevnes at selve opphengingen av det ferdige innrammede bildet er viktig.


Heng bildet på en krok og ikke på en spiker, tråden kan lett hoppe av en spiker hvis noen kommer bort i bildet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg