mandag 27. februar 2017

Grått ullpledd

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Ullpledd - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Grått ullpledd

At pledd har en praktisk funksjon er også et viktig element, og enten du velger ullpledd eller fleecepled kan du være trygg på at du holder varmen. Fleecepledd er populære fordi de er lette å ta med rundt omkring, og myke og deilige mot huden, garantert kløfrie. Velg mellom fleecepledd i flere lekre farger. En feil oppstod når du forsøkte å kjøpe produktet, prøv igjen senere.


Moomin ullpledd 130x170cm grått med koselig motiv. Moomin deilig varmt ull pledd med koselig motiv av Moomin pappa i hagen. Vega fra Røros Tweed er et herlig luftig lammeullspledd. Strukturen gir pleddet volum, som gjør det ekstra godt og varmt uten at det blir tungt.


Det er lite som er bedre enn å legge seg ned i sofaen eller godstolen og krype inn under et mykt pledd. Når man er pakket inn i pledd blir alt litt koseligere. Vask gjerne ullpledd for hånd hvis du er usikker på om det tåler ullprogrammet i vaskemaskinen. Når du håndvasker skal du ikke gni, men kryste og klemme lett i vann som er maks grader.


Om du bruker kaldt og varmt vann om hverandre vill ullen tove seg. Hos Kid har vi et stort utvalg av ullpledd , pelspledd og fleecepledd i ulike farger til lave priser. Se mer og kjøp på Kid. Lamull har en varmende effekt som gjør at det egner seg godt på vinterhalvåret.


Grått ullpledd

Pledd i myk og luftig kvalitet. Gir god varme en kald vinterkveld. Grått , mønstret ullpledd fra Tom Wood. Visjonen for Elvang er å kombinere det beste fra to verdener: Et av verdens fineste fibre fra alpakkaen i Peru, med et nåtidig skandinavisk design. Elvang produserer sine herlige produkter med integritet og stolthet.


Stort utvalg interiørprodukter til stue, soverom, baderom, barnerom og kjøkken. Det største utvalget av pledd i lekker lammeull, merino ull og alpakka ull. Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Bestill online på unoliving.


Grått ullpledd

Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som. Få følelsen av luksus hjemme med et pledd i imitert pels. Pelspledd er utrolige myke og passer perfekt til kalde høst- og vinterkvelder.


Våre pledd i imitert pels kommer i flere farger, blant annet hvit, sort og grått. Se hele utvalget nedenfor. Ser du etter det lille ekstra til deg selv eller en nyfødt? Da anbefaler vi våre myke og komfortable ullpledd i ren merinoull til voksen og baby.


Grått ullpledd

Det unike og luftige strikkemønsteret Lanullva er så kjent for finnes også i våre ullpledd. Nydelig, mykt og varmt pledd i 1 jacquardvevd merinoull, med et enkelt og dekorativt geometrisk mønster. Den lette vekten og den.


Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg