onsdag 1. februar 2017

Solfilm bil

Søk etter solfilm bil på den nye KensaQ. Super bilferie med halvpensjon. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Solskjerming til bilvindu. Monterer du solfilm på bilvinduene får du en splintbeskyttende effekt om uhellet først er ute.


Glassplinter bil sittende igjen i filmen og både passasjerer og interiør kan bli spart for flygende glassbiter.

Varmeavvisende solfilm som reflekterer bort opptil av varmen fra solen og avviser skadelig UV-stråling. Holder bilen kjølig om sommeren og varm om vinteren. Perfekt for stasjonsvogn og for hundeeiere.


Filmen bidrar også til at man sparer drivstoff, fordi AC-en ikke trenger jobbe like hardt om sommeren. Ripefast metallisert flerlagsfilm. Solfilm oppdaterer både det estetiske uttrykket og sikkerheten til bilen. Vi i Foliebutikken er opptatt av å levere markedets beste solfilm , og ønsker at du skal finne det rette til ditt kjøretøy.


Solfilm til bil monteres i våre lokaler sentralt i Drammen og Trondheim. Solfilm passer til alle biler uansett årsmodell og merke.

Soting av bilruter er en ypperlig mulighet til å oppgradere utseendet på bilen. Bilen vil også få et penere og mer solid uttrykk. Ultrafiolette (UV) stråler kan skade huden din og, bleke interiøret i bilen. Solfilm danner en beskyttende barriere som blokkerer opptil 9 av UV-strålene.


Dermed holder bilens interiør seg lenger og beskytter deg og dine passasjerer for uønsket UV-eksponering. Vi har gode samarbeidspartnere når det gjelder ruteskift og solfilm til din bil. Vår montør har ofte ledig time samme dag.


Ta kontakt i dag for mer informasjon og. S Solfilm er et nyoppstarter firma som leverer tjenester innenfor solfilm til båt, bil og bygning. Vi kan utføre jobben enten på verkstedet hos oss eller ute på lokasjon hos kunde. Våre medarbeidere har lang erfaring og vi benytter kun de beste produktene på markedet. Färdigskuren solfilm bil - Strålkastarfilm - Skyddsfilm - Kolfiberfilm - Tonade bilrutor - Olika toningsgrader, köpa solfilm hos oss, lägst pris i hela Sverige!


Solarplexius är ett system för solskydd i bilar och andra fordon. Jämfört med solfilm är solarplexius betydligt enklare att montera och resultatet blir alltid. Solfilm ger dig en snyggare, tryggare och svalare bil ! Med høykvalitets solfilm fra Solfilmsgruppen på rutene får du straks en mer behagelig og temperert kjøretur. Eller om du vil hindre at noen skal legge merke til det dyre verktøyet, stereoanlegget eller om du bare ønsker litt mer privatliv når du er ute å kjører, så gir solfilm en utmerket beskyttelse mot innsyn i din bil.


Solfilm hindrer at solstrålene trenger gjennom vindusruten, og opprettholder en behagelig innetemperatur året rundt.

Om vinteren er filmen også svært gunstig, fordi den hindrer varmen å slippe ut gjennom vindusflatene. Det er flere gode grunner til å montere solfilm på bilen. Solfilm beskytter mot varme, innsyn og gir bilen et nytt utseende. Våre ansatte har spesialutdanning på feltet, og hjelper deg med å tone ut ruter med markedets beste solfilm. Vi gir opp til ti års garanti.


Vi har solfilm i flere ulike toner med ulikt lysinnslipp. Solfilm er altid en god løsning, hvad end det er solfilm til bilen , solfilm til kontoret eller solfilm til hjemmet. Solfilm blokerer næsten 1 af de farlige uv-stråler, så man kan føle sig tryg i solen, uanset hvor man befinder sig.


Med vår solfilm sänker du värmestrålning upp till och reducerar UV-strålningen upp till.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg