onsdag 22. februar 2017

Interiør og møbler

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Møbler til lave priser. Larsens interiørdesignselskap vil innrede med møblene i kjeden.

Foto: Jysk Lars Larsen vil ta opp putekrigen og dekorere hotell med noen av gruppens mange møbler. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. På IKEA kan du forvente å finne et bredt utvalg møbler og mye inspirasjon til interør. Vår visjon er å ha et bredt utvalg kvalitetsmøbler og gi god service. Kom og la deg inspirere av vår utstilling som viser alt fra klassiske møbler til spennende nye trender.


Loftet Interiør er interiørbutikk med sjel og historie. Vi tror på profesjonell veiledning og personlig service.

Kalma Interiør har over års erfaring med møbler , interiør og belysning. Vi selger både til private hjem og forhandlere, og har alle varer på lager. Interiør er vi spesielt kjent for, og har et stort utvalg fra kjente og ukjente merkevarer både her på nett og i butikk. Hvilken stil har du i hjemmet ditt? Se nyhetene våre og finn nye møbler her.


Håndlagde møbler og interiør for de fleste hjem og hytter. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Alle produkter lages av oss, her i Norge. Vi bruker materialer som furu, bjørk, eik, valnøtt og lønn. I vår modern lux kolleksjon kan man kombinere flere møbler i samme stil og utførelse.


Vi har også mange lekre sofaer, gulvtepper og stoler som passer svært godt til disse møblene. Enten du ønsker våre standardløsninger eller skreddersøm, har du en produsent du kan stole på. Vi er behjelpelig med planlegging og tegninger. CONCRET INTERIØR NETTHANDEL AS. Handle møbler , utemøbler og innredning på nettet.


Teamet bak Furniturebox har håndplukket produsenter og leverandører av høyeste klasse for å ha mulighet til å tilby våre kunder et stort utvalg av produkter og billige møbler.

For oss på Furniturebox er det viktig at du som kunde er fornøyd. Klær, smykker, sko, interiør , møbler og innredning på nett. Hos Bolina finner du designermøbler, interiør , hyller, speil fra anerkjente merker og designere. Kjøp det nyeste innen interiør og klær fra Isabel Marant, Tine K home, House Doctor.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Besøk vår nettbutikk idag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg