mandag 20. februar 2017

Tapet med skyer

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Innred med en herlig tapet med motiv av fluffy skyer fra Carousel. Miks og match med de andre tapetene i samme kolleksjon og sett ditt personlige preg på barnerommet.

Med tapeter på barnerommet kan man virkelig bruke fantasien. Her på Jollyroom har vi et stort utvalg med lekre tapeter til barna. Vi har alt fra stilsikre varianter med grafiske trykk som garantert vil fenge både barn og foreldre! Her i tapet størrelse og ruller. Denne flotte variant er printet med Gilver (blanding af guld og sølv) på mat cremefarvet baggrund.


BEMÆRK at denne leveres som et sæt af ruller. Mønsterrapporten er cm. Et himmelsk tapetdesign, der viser en aftenhimmel med skiftende farver, hvor lyserøde skyer bliver lilla og derefter til blå.

Det vil garanteret give en rolig og afslappende stemning, og det skønne tapet giver en drømmende atmosfære. Et perfekt valg til soveværelset, så du altid har en dejlig udsigt at gå i seng til og vågne op til. Vil du hellere have lys, sol og klare farver, så kan du også vælge dejlige tapeter med solskinshimmel og lette skyer. Et fantastisk tapet med luftige skyer - skabt med prikker.


Grafisk tapet , der med sit blød og lette udtryk er særligt velegnet til børneværelset. Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Shop enkelt online hos Ellos. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader.


Tapeter fra Ellos til bra priser. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. House of Hackneys Limerencetapet fremkaller det tropiske strøk og botaniske terrenget av Sri Lanka til hypnotiserende effekt.


Bestill Drømmende skyer tapet hos Happywall. Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Gratis frakt og tapetlim inkludert.

Skøn børnetapet fra tapetcompagniet i mildt design med skyer. Super sød tapet til børneværelset der vil skabe ro og hygge. Klisteren påføres tapetet. Søger tapet med skyer Arkiveret. Du finner også andre Interiørtilbehør produkter fra Babies hos Lekmer.


Det påføres med et ekstra lag, som gjør materialet ripebestandig, avtørkingsbart og refleksfritt. Det gir også tapetet en matt finish. Limet påføres direkte på veggen, og de nummererte lengdene monteres kant i kant. Legger du tapet kan du få designet på et rom akkurat slik du vil ha det.


På noen få timer har du et nytt rom. Du får med billige tapeter på nett akkurat like godt dekorative resultatet som mer kostbare alternativer. Frisk opp boligen med en eller flere tapeter fra vårt store utvalg.


Du kan også få andre Boligtilbehør produkter fra Carousel hos Lekmer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg