tirsdag 7. februar 2017

Solfilm tesla

Solfilm tesla

Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Vi kan utføre jobben enten på verkstedet hos oss eller ute på lokasjon hos kunde. Våre medarbeidere har lang erfaring og vi benytter kun de beste produktene på markedet. TOCN har et samarbeide med Hurtigruta Carglass.


Solfilm tesla

Som medlem har du mange fordeler hos Hurtigruta Carglass, når uhellet er ute. Hurtigruta Carglass har over avdelinger i Norge og følgende fordeler gjelder hos alle avdelinger: Fastpris på solfilm på fem ruter – 4. Ordne gode rabattavtaler for betalende medlemmer. Vi har lang erfaring og bruker kun solfilm av beste kvalitet. Ta kontakt med oss i dag!


Våre ansatte har mer enn års erfaring innen solfilm , foliering, dekor, Xpel og profilering av biler. I tiden som har gått, har vi utviklet oss mye og garanterer kvaliteten på arbeidet. Gjør det selv løsning på et ellers dyrt produkt.


Solfilm tesla

Spar tusenvis på solskjerming. Solarplexius är ett system för solskydd i bilar och andra fordon. Jämfört med solfilm är solarplexius betydligt enklare att montera och resultatet blir alltid. Registrert Dato: Mandag 25.


Solbeskyttelse for model-x tesla. Du monterer dem på noen minutter. Vi bruker utelukkende solfilm fra Llumar – verdens beste solfilm. Forandrer utseende og gir behagelig komfort i bilen.


Vi monterer solfilm av høyeste kvalitet og utførelse på våre tilpassete verksteder hos Steinspruten AS Bergen. Vi benytter oss kun av solfilm fra Llumar av type ATR. Et utmerket resultat er garantert ved proffesjonell montering hos oss.


BILFOLIERING , ELLER HELFOLIERING AV BIL – EN KUNST! Tesla : biler til salgs. NOK på noen kjøretøy. I henhold til norsk lovgivning er det ikke tillat med solfilm på dørruter foran B-stolpen.


Både solfilm og sikkerhetsfilm er aktuelle produkter på nevnte områder. Selvsagt finnes det flere felter våre produkter kan brukes på, bare fantasien setter grenser for hva disse glimrende produktene kan brukes til. Her vises prosessen fra reingjøring til ferdiglagt solfilm på bakrute.


Montering av solfilm. Bjålids Autoglass leverer solfilm av høy kvalitet, vi benytter kun det beste produktet får å gjøre deg 1 fornøy vi har egen avdeling som er tilrettelagt for solfilm for å oppnå den beste finishen. Solfilm kan monteres på alle typer biler. Glassplinter bil sittende igjen i filmen og både passasjerer og interiør kan bli spart for flygende glassbiter.


Solfilm tesla

Selvklebende folie som metervare. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Vi hjelper deg når uhellet er ute!


Du kan ringe oss når som helst på døgnet, så kommer vi til ditt lokale Bilglassverksted og fikser bilruta for deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg