mandag 27. februar 2017

Bilderamme størrelse

Stort utvalg av Billige Bilderammer. Fraktfritt over 3kr. På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser , stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet.


Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe.

Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe. Se alle størrelser - inches. Så uansett hvilke preferanser og ønsker du har for din bilderamme har vi antakeligvis akkurat det du.


Digitale fotorammer er bilderammer som lar deg overføre bildene dine digitalt, for enkel deling med andre. Se vårt utvalg av digitale fotorammer hos Elkjøp. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser.

Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Plexiglass gir lette og uknuselige bilder. Vi har rammer i flere ulike størrelser og utførelser på. Coro bilderamme er en bred skinnramme med preget reptilmønster og messingdetaljer for et stramt uttrykk.


Fine minner fortjener en eksklusiv omramming som Coro. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert. La opplevelsen fra bildene. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Dette skaper et flott og kreativt uttrykk. Kjøp bilderammer her til innramming. Rammer til bildene dine.


Mange størrelser i både rammer og passepartout. Oppspenning på blindramme vil si at man strekker bildet rundt en trelist, og deretter fester det på baksiden av rammen, slik at rammen ikke synes. Vi tilbyr blindrammer i flere varianter og størrelser - spesielt tilpasset ditt behov.

Jeg er på utkikk etter en bilderamme som passer bilde i størrelsen 70x100. Liker ikke tynne rammer så må ha litt bredde. Har søkt litt rundt (blant annet på allposters.com) men fant ingen. Derfor poster jeg tråden her i håp om det er noen so.


På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Der er mange modeller at vælge imellem, så du kan finde de rammer du ønsker. Ferdigrammer i alle mulige størrelser.


I vår butikk i Silurveien 11E kan du finne hva vi mener er noe av det største utvalget av ferdigrammer det er å finne i Oslo - dette vil si at våre ferdigrammer kommer i et utvalg av over forskjellige størrelser. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Har du et bilde som ikke er i standard størrelse , kan vårt rammeverksted lage fotorammer i akkurat den størrelsen du trenger. Her lages spesialrammer for hånd av erfarne rammemakere.


I din lokale Elite Foto-butikk kan du se eksempler på alle rammelister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg