onsdag 22. februar 2017

Sandnes markise

Kvalitetsmarkiser fra Norges største produsent. Se det store utvalget her! Vi har stort utvalg av norskproduserte kvalitetsmarkiser til konkurransedyktige priser. Lave fraktkostnadene!


Over år med fornøyde kunder.

Vi er godkjent mesterbedrift samt autorisert solskjermingstekniker. Vår bestselger markise er en elegant kassett markise som ser utmerket ut på terrasser eller balkonger. Den spesielle armbrakett konstruksjonen gjør det mulig å løfte armene og lukke frontlinjen tett på kassetten, og dermed dekker helt den opprullede stoffet i dukrøret. Vi har håndplukket de beste produktene når det kommer til design og funksjon, slik at du som kunde kan føle deg trygg på kvalitet og levetid når du handler hos oss.


Vi garanterer service og rask levering til konkurransedyktige priser. Her skal vi levere solskjerming til kontorer, VIP-områder, møterom, og andre plasser der hvor det er behov. SandnesVis veibeskrivelse.

Persienner vakrere enn noen gang. Finn sandnes markise hvis du ser nå. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Hvor synlig er din bedrift?


Forleng sommeren med markise på terrassen Markiser defineres i kategorien solskjerming, men den gir vel så mye ly for en god gammeldags, norsk regnskur. Vårt sortiment består blant annet av plissegardiner, lamellgardiner, terrassemarkiser og. Installerer du en terrassemarkise med lys, varmelampe og nedsenkbar frontkappe, kan du fint dekke bord til 1 og feire en lang sommerkveld – uavhengig av vær og hvor sen kvelden blir. For år siden startet vi med skreddersydd solskjerming. Vi feirer dette frem til 10.


Vi kommer på gratis befaring! Da Fixscreen kom på markedet åpnet den for at vi kunne levere screenmarkiser til våre kunder på vestlandet. Med dens nye skinnesystem som fester duken langs hele. Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Trenger du ny markise ? Scandic Markiser har et stort utvalg!

Gratis befaring Konkurransedyktige priser Se våre utvalg av markiser her! Kjells markiser leverer solskjermingsløsninger for innvendig og utvendig bruk. Med fokus på høy kvalitet, tilpasninger og service.


Få gratis befaring i dag! Vi har kjøpt Ryfylke Aluminium AS og fra mandag 23. Vi i Espenes har solskjerming, hagestuer og flaggstenger, men. Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder.


Markise trengs ikke på alle vinduer, men er godt å ha til rom du oppholder deg mye i. Bor du i områder som er veldig vindutsatt er kanskje ikke markiser den beste løsningen, da de er lette ofre når de rulles ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg