tirsdag 14. februar 2017

Bergen glass & rehabilitering as

Bergen glass & rehabilitering as

Spørsmål om noen av våre tjenester? Kontakt oss helt uforpliktende. Bestill en kostnadsfri befaring nå. Bergen Glass AS har over års erfaring i glassfaget som er din sikkerhet. Vi bruker materialer fra kjente merker.


Bergen glass & rehabilitering as

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Foretaket har registrerte ansatte. Vi utfører som en glassmester alt av glassarbei og vi har som glassmester kvalitet på det arbeidet vi utfører.


Om det er skifting av glass på vinduer eller dører eller om det er skjæring av glass og speil etter mål. Vi leverer glass i alle farger og. På tide å realisere drømmehjemmet? Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett. Spar opptil på ditt hotell! Er du i tvil, kontakt Bergen Varmesenter AS eller feiervesen. Med Tolmer skorsteinsrehabilitering kan du oppgradere din gamle pipe slik at den vil tilfredsstille dagens krav.


HordvikVis veibeskrivelse. Hvor synlig er din bedrift? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Rehabilitering av alle typer bygg – både offentlig og private. Videre er godkjent opplærings bedrift.


Its current trading status is live. It can be contacted at. Medlem av: Startbank Glass og fasadeforeningen Oslo Glassmesterlaug. Vi tar oppdrag i hele Bergen og omegn uansett om du har et stort eller lite prosjekt.


Se hele profilen på LinkedIn og finn Eiriks. Eirik har jobb oppført på profilen. AOG Bygg AS utfører oppussing og rehabilitering i Bergen og nærliggende kommuner. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.


Bergen glass & rehabilitering as

Vi i Felix Bygg AS tar på oss alt innen fasade rehabilitering av mur-, betong- og trehus, høy- og lavblokk i Bergen og omegn. GlassmesterBergen har sin opprinnelse i Fasade og Bygg Service AS, som ble etablert 01. Våre erfarne montører har fagbrev innen glassmesterfaget.


På vårt verksted produserer vi alle typer beslag i aluminium og stål. Vi tilbyr fagfolk med spesialkompetanse og lang erfaring til alt innen nybygg, totalentrepriser, rehabilitering , eneboliger, innredninger, kontor- og forretningsbygg. Habilitering handlar om samla innsats for betring av funksjonsevne, helse og livskvalitet hos personar med medfødt eller tidleg erverva sjukdom eller skade. Vi er din byggmester i Bergen og omegn.


Bergen glass & rehabilitering as

Bue Aluminium AS er Bergens ledende produsent av glass , aluminium, vinduer, dører og fasader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg