mandag 20. februar 2017

Retro gulvlampe

Retro gulvlampe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper. Stort utvalg av hjemmeinnredning.


Handle raskt og enkelt på Ellos. Eller så er det kanskje en gulvlampe i messing, i retro stil eller i kobber som lokker? Hvilken type gulvlampe du skal velge er helt enkelt avhengig av hvilken funksjon du vil at lampen skal ha.


Klassisk og minimalistisk RETRO gulvlampe. Gulvlampen RETRO gjør ære på navnet sitt. Den minimalistiske, men eksklusive aluminiumslampen føyer seg elegant inn i rommet og er fleksibel i bruk. Armen er delvis fleksibel og gjør det enkelt å tilpasse lyset etter behov.


Retro gulvlampe

Fotbryteren gjør lampen enda mer komfortabel i bruk. På jakt etter en gulvlampe til stuen? Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av gulvlamper til ulike stiler. Velg blant enkle funksjonelle leselamper til gulvlamper med mer vekt på utførelse og design. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


På stuen ved lenestolen trenger man ofte en gulvlampe for å lese en god bok på kvelden. Du kan også flytte og plassere dem akkurat slik du selv ønsker – dette er fordelen med gulvlamper! Spør du oss, er en gulvlampe eller en stålampe ikke bare en hvilken som helst lampe.


Det er lamper som passer inn i enhver bolig hvor lyset naturligvis skal inviteres innenfor på en flott og funksjonell måte. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Skap ønsket atmosfære og belysning i et rom med en gulvlampe.


Vi tilbyr et bredt utvalg gulvlamper slik at du kan finne lampen som passer overens med dine behov og din smak. Trygg E-handel med dagers angrerett. Den virker som den skal, også den lille kontakt ved pæren.


Retro gulvlampe

Metalstangen ser meget mørk ud på billederne, men det skyldes dårlig belysning og det faktum at lampen trænger til metallet trænger til at blive pudset. Gjør rommet komplett med en pen gulvlampe. Sett gulvlampen ved sofaen i stuen og du får en koselig belysning når du leser en bok samtidig som den gjør rommets innredning komplett. Messing gulvlampe med bryter på siden av skjermen.


Enkel gulvlampe med slitt, liten rød skjerm og sprekk i plastfoten. Messingfarget gulvlampe med justerbar høyde på lampehodet. Sortlakkert gulvlampe med klypefunksjon for heving og senking av lampehodet. En gulvlampe kan ha mange funksjoner i et roEn stålampe kan både fungere som dekorasjon og samtidig lyse opp et mørkt hjørne. Den kan også spre lys til et helt rom dersom man velger en gulvlampe med bredt lys.


Hos Designbelysning har vi et utrolig stort utvalg av gulvlamper fra mange kjente og unike merker. Se vår nettbutikk her! Vi har gulvlamper i lekkert design. Foto har fire justerbare avblendingsskjermer og passer utmerket til å retningsstyre belysningen og framheve utvalgte objekter som sittegrupper eller bilder.


En gulvlampe er et viktig redskap når stuen din skal innredes, og kan være med på å sette kronen på verket. Designer-gulvlamper kan som nevnt både være høye, brede og lave, hvilket betyr at rommets størrelse og nåværende innredning har en avgjørende betydning for ditt valg av lampe. Retro er slett ikke et banneord… det er den fete ultra store lampen som på -tallet hang over bordet og til den dag i dag fortsetter den å spre glede, farger og lys og stadig være kul… Litt som når John Travolta braker inn i stuen vår som gjenskapt action helt, som vi ellers hadde glemt fra de gamle disco filmene.


Retro gulvlampe

Ny leselampe ved siden av godstol eller sofa? Finn din nye lampe enkelt hos Christiania Belysning. Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg