torsdag 9. februar 2017

Gnistfanger bålpanne

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Se alle våre bålpanner. Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! Beskytt omgivelsene for springende gnister.


Leveres med to vingemuttere som skrus lett til, for å unngå at emaljen på gryta skades.

Les tester og omtaler før du kjøper. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Kommer i sett med tre nettingvegger i svartlakkert stål, som enkelt monteres på bålpanna.


Treff på varer funnet i varer. Finn bålpanner i vårt brede sortiment av populært friluftsutstyr og tilbehør. Du kan enkelt shoppe alt du trenger til jakt, friluftsliv og hund hos Widforss. Bålpanne og tilbehør.


Deretter 2-ganger per sesong.

Selve pannen som innsats er av stål. Peisen leveres med grillrist, vedrist, gnistfanger og ilddrage. Dette gjør bålet svært sikkert. Den robuste pannen er produsert i kraftig støpegods på mm.


Bruk bålpannen som en koselig kilde til varme, eller til grilling. Grillristen kan heves og senkes på tre ulike nivåer. Bruk den som en koselig kilde til varme, eller til grilling. SUNWIND BÅLPANNE EMBLA Sunwind bålpanne Embla fungerer både som et koselig og sikkert bål, og som en praktisk grill.


Gnistfanger for å hindre evt gnistregn medfølger. Pannen er produsert i kraftig støpegods, 2mm tykt. Har du barn eller dyr?


Da vil jeg anbefale at du sørger for skjerming av flammer og gnistsprut ved en gnistfanger. Og ha alltid en bøtte med slukkevann i nærheten, tipser Aarli-Grøndalen. Rent teknisk ansees frittliggende utepeis og bålpanne som et mindre, utendørs tiltak, slik at du ikke trenger å søke om tillatelse. Bestill julegavene på nett før 17. Tre gnistfangere som på bildet utjgør en komplett gnistfanger.


Gjør det tryggere å fyre bål.

Hver del kan låses til bålpanna med medfølgende skruer. Bruk bare to deler hvis grillrista skal brukes. Når du er ute og ferdes i skogen en varm sommerdag, er det virkelig viktig å ha kontroll på gnistspruten. Med en gnistfanger kan du føle deg trygg.


Enten du har lidenskap for å lage mat på bål eller bare vil nyte varmen fra flammene, gir den en opplevelse utenom det vanlige. Den kommer med masse ekstrautstyr å utforske. Med andre ord mange gode grunner for å tenne bål ofte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg