mandag 27. februar 2017

Interiør service håndverk

Få medlemsrabatt på verkstedsarbeidet. Finn ditt nærmeste NAF Senter her! Vi har sentre over hele landet. Advokathjelp, Veihjelp, Rådgivning. Bestill din neste EU-Kontroll her!


Les om alle fordelene her!

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Interiør-Service Håndverk AS. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Bred erfaring og stor kapasitet gjør at vi kan påta oss det meste.


Fra mindre oppdrag til større totalentrepriser - og alt i mellom. Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat. En posisjon vu har jobbet hardt for å oppnå, og som vi satser på å bevare også i fremtiden.

Kom innom og opplev distriktets største utvalg i gardiner og innvendig solskjerming. Mange forskjellige prisklasser. Vi er eksperter på søm.


Dette gjør oss til en komplett leverandør av produkter og tjenester innen oppussing. Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Startsiden for jobb og karriere i Norge.


KVITESEI TELEMARK: Når han restaurerer forsøker han å skjule at resultatet ikke er originalen. Jeg er en hermegås, sier tømrer Thomas Sandvik Jakobsen (35). Bli med for å knytte kontakt.


Følg oss på linkedin Følg oss på facebook De fleste av våre medlemsbedrifter er tilknyttet Startbank. Se alle detaljer fra regnskapet helt gratis. Smart Profil Trondheim AS ble stiftet 08. Til tross for firmaets unge alder, har våre faste ansatte tilsammen ca års erfaring i bransjen. Liten bedrift, som har håndverk og små serviceoppdrag for bedrifter som primær oppgave.


Personlig service og fagkunnskap. Norges største senter for restaurering av gamle møbler og interiør ! Vår lange erfaring med arbeid innenfor de gamle håndarbeidsteknikkene har gitt oss kunnskap om antikviteter og deres verdi, og hvordan disse skal restaureres for å bevares for kommende generasjoner.

Med vår lange fartstid i byggbransjen innehar vi en bred erfaring med alle typer oppdrag hvor en god håndverker trengs. Servicebedrifter i Trysil I Trysil kan du få hjelp med det aller meste. Enten du vil ta vare på hytta eller deg selv, så kan du være sikker på at de. Håndverk , industri og service til salgs for dame og herre hos Univern.


I over år har vi skapt kreative løsninger for interiør og håndverk. Bevissthet om og interesse for de ting vi omgir oss med og de uttrykk offentlige og private rom formidler, danner grunnlag for programfagene i interiør og utstillingsdesign. Programfagene skal bidra til å imøtekomme samfunnets behov for veiledning og tjenester innen interiør , profilering og utstillingsdesign.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg