fredag 10. februar 2017

Retro veggklokke

Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Flere materialer som stål, glass og tre. Veggklokker i flott moderne design.


Gammeldagse og nostalgiske veggur med retro utseende.

Klokker med vintage look i lekker kvalitet gir sjel og varme til hjemmet. Det er flere farger og designs å velge mellom. Ta for eksempel et flott veggur med antikk look. Når du handler på retro. Har testa med nye batterier, og de tikker og går.


Frakt med andre varer blir aldri mer enn 1kr inntil 10kg. Retro veggklokke i keramikk. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Vi inviterer deg til å reise i tid hver gang du ser på klokken med denne utrolige retro veggklokken med minuttviser! Denne analoge klokken kommer også med timer og.


Day er en minimalistisk og elegant veggklokke , designet av Simon Legald. Klokken har en diskré tredimensjonal effekt, noe som gjør den interessant å observere fra ulike vinkler. Day har et vakkert og tidløst design, og passer inn i de fleste interiør. Utforsk 123elektronikks store utvalg innenfor klokker og finn din nye veggklokke. Hvis du bestiller innen 16:sender vi i dag og du mottar i morgen.


Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker! Kjempe veggklokke i flott retrodesign med en diameter på hele cm. En virkelig flott veggklokke i et kult design.


Denne veggklokken er utført i metall og er konstruert i et utrolig robust materiale. Omdekorerer du hjemmet ditt og ser etter et flott og funksjonelt produkt? Hva kan være bedre enn en retro veggklokke med bil for å gi et vintage-preg til veggene dine?


Veggur er et dekorativt innslag i ­interiøret.

En klassisk rund klokke, et lekent gjøkur eller en tekanne med visere? Hva med en veggklokke til kjøkkenet som passer inn med resten av interiøret? Eller en kul klokke til ungdomsrommet eller kjellerstuen? Grønn og fin veggklokke fra Junghanz. Ingen synlige skader.


Dekorer hjemmet med vårt utvalg av vegg-, bord- og vekkerklokker. Vi har flere klokker å velge mellom.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg