tirsdag 14. februar 2017

Kjøkken høyglans

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Et kjøkken i høyglans reflekterer lyset, og gir deg en fornemmelse av at rommet er større enn det er. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. JKE lager kjøkken i alle prisklasser, og det korte svaret er at det koster fra ca. Det litt lengre svaret handler om hvor stort kjøkkenet ditt er, hva du prioriterer av innredning i skap, benkeplate og hvitevarer – og om du vil få kjøkkenet ditt montert eller gjøre det selv. Er du ute etter et lyst, åpent og luftig uttrykk på kjøkkenet ? Kvadrat hvit høyglans reflekterer det skandinaviske hjem, og den blanke flaten reflekterer lyset spesielt godt. Overflatene er enkle å rengjøre og ved valg av en mørk benkeplate (som illustrert) gir det en spennende kontrast i et lyst miljø.


Kvitøya Hvit Høyglans. Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har.

For der hvor noen er bekymret for riper og merker, er det mange som forsvarer materialet, og mener det er både mer motstandsdyktig mot riper OG lettere å holde rent enn kjøkken med matte overflater. En bruker lurer på følgende: - Jeg må velge om jeg skal ha helt vanlig hvit kjøkken eller om jeg skal gå for høyglans. Som leverandør av kjøkken , bad og garderober til det norske folk gjennom år, har vi lært mye om hva forbrukerne legger vekt på: Høyt ferdignivå.


Gjennomførte innredningsløsninger. Trygge og gode garantier. Og en service du kun kan få hos erfarne bransjefolk. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


Høyglans er moderne, trendy og tidløst på én og samme tid og gir kjøkkenet en unik karakter. Våre speilblanke og vakre høyglansfronter er håndpolert av håndverkere med følelse for finish. Velg modeller og farger på neste side. Kombiner etter eget ønske – få et kjøkken som ingen andre har. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design.


Forny kjøkkenet på noen timer. Nye kjøkkendører kan gi kjøkkenet ditt et nytt utseende. Her i Gjør Det Selv butikken kan du bestille løse skapdører i forskjellig bredde, design og farger.


Skapdørene kan brukes til både kjøkken , ba garderobe og vaskerom.

Vi har hvitt høyglans fra IKEA, kjøkkenet er år gammelt, men holder seg veldig bra Godt fornøyd. Har benkplate i både stein og heltre, synes det er en fordel med hvitt kjøkken da det passer med de fleste benkeplater. Ikke mye plaget med fettflekker, overflatene er lett å holde ren.


Riper har vi ikke sett noe til heller. Hvis du har falt for et HTH- kjøkken , kan du velge å få kjøkkenet fra vårt klassiske HTH-sortiment. Hos HTH setter vi sammen skapene på vår danske fabrikk i Ølgo og vi leverer dem helt inn i boligen din ved hjelp av våre egne sjåfører. Og våre dedikerte kjøkkeneksperter står naturligvis klar til å hjelpe deg hele veien. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet.


Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere. Vi vet kort sagt mye om kjøkken.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg