mandag 13. februar 2017

Fibertapet

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Malepensler, malekoster rens mm. MAXBO - Klart du kan! Den er lunere i uttrykket og tilfører rommet en tilbaketrukken eleganse som bare en tekstiltapet kan gjøre.


Fibertapet

Motivene i tekstiltapetene er enten vevd inn i tapetet eller trykket dirkeke på tekstilet. Tekstiltapet tåler ikke den samme rengjøringen som f. Cellulose fremstilles av trefibre, mens polyester er en kunstfiber. Fibertapet er en kombinasjon av cellulose og polyester. De fremste fordelene med fibertapet er stabilitet og styrke.


En høyere andel polyesterfibre gir et sterkere og mer stabilt tapet. Vekten og tykkelsen har også innvirkning på kvaliteten. Overmalbar tapet er et alternativ dersom du ønsker å male veggene og gir ubegrensede muligheter i valg av farger. Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk. Hvordan male tapetsert vegg.


Fibertapet

Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere tapetsert vegg. Vegger som er tapetsert med vinyltapet fraråder Jotun å male. De fleste tapetrullene som selges i Norge i dag er av typen fibertapet , og vinyltapeter, papirtapeter og tekstiltapeter lages nå med fiberbakside. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Fordelen er at alle fibertapeter deler egenskapen om enklest mulig oppsetting.


Det betyr først lim på vegg, og deretter opp med tapet, uten behov for forfukting. Vanlig pris kr 81Special Price kr 6300. Kjøp til kr 45hver og spar.


Tapet handler ikke bare om smak og behag. Disse har forskjellige egenskaper som passer til forskjellige rom. Det er viktig å tenke gjennom hvordan rommet skal brukes, forteller Owren. Geometriske og grafiske mønstre raser oppover listene.


Fra det spenstige, tidløse, til det nøytrale - i ulike design, farger og uttrykk. Borosan er en rikholdig tapetkolleksjon som dekker mange ulike stiler og passer til alle typer rom. Tapetene er bærekraftige, svært enkle å jobbe med og.


Fibertapet

Når du registrerer deg hos oss får du muligheten til å lagre favoritter, skape og dele dine egne samlinger og bestille tapeter og tapetprøver direkte fra hjemmesiden. Tapettypen fungerer dessuten bra som armering. Silkeliknende overflater og ton-i-ton kontraster i matt og blankt er favoritter i fiberkvalitet. Det finnes ulike kvaliteter fibertapet , både med og uten synlige fiber.


BAKSIDE: Baksiden på et fibertapet er laget av syntetiske fibre presset sammen med limstoff (fiber, non-woven, vlies, mineral backing). Tykkelsen og stabilitet kan variere med kvaliteten. Tapetkolleksjonen Apelviken inspirerer deg til å lage ditt drømmehus.


Fibertapet

Et hjemlig og innbydende hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg