onsdag 15. februar 2017

String hylle tilbud

Kjøp ferdige hyllesystem eller design ditt eget. Nydelige peiser som passer alle. Kan henges på alle vegger. Lykter, bordmodeller og peiser. Førstemann til mølla!


String hylle tilbud

Begrenset antall av hvert produkt! Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvilken hylle passer ditt behov? Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. STRING Pocket- hylle i rustfritt stål. Dette er en hylle du nesten kan plassere hvor du vil.


String system passer i alle rom, til alle mulig behov og finnes i utallige kombinasjoner med farger og materialer. Her kan du kombinere akkurat det du ønsker til ditt behov. String System kan virke komplisert, men det hele er egentlig ganske forståelig når man først lærer seg systemet.


Den er enkel å montere og hyllene kan med letthet flyttes. Bøkene holdes på plass av gavlene. Stringhyller med ulike dybder kan kombineres i samme oppsett. Du kan velge å kjøpe ferdige POCKET hyller og ferdige oppsatte systemer, eller du kan designe ditt helt eget system her.


Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering! Enten du er på utkikk etter nytt sofabord eller om du trenger nye lamper til soverommet, så finner du et stort antall vaglmuligheter hos Rum21. Denne pocketversjonen er en perfekt oppbevaring for pocketbøker, cd-er eller dvd-er.


Behøves det mer hylleplass er det bare å supplere med en gavel og noen hyller. Men faktum, kjøkken er nødvendig del av et Hus. Tilbehør: For hver enkelt modul kan du velge hyller , soft-close skuffer med utskiftbare fronter, dørhåndtak, og dører i glass, MDF eller heltre - eller la skapene forbli tomme. String Hylle Tilbud som er godt for familiemedlemmer fra kjøkken er god.


Det kan også installeres LED-lys i reolene, og man kan velge dør med stoff slik at fjernkontroll vil virke selv om døren er lukket. Vi hjelper deg i butikken. Hyllene er behandlet med oljer i fire finisher, deretter lakkert for å få en slitesterk overflate. String er en enkel og flott hylle som har blitt en favoritt i de norske hjem den siste tiden.


String hylle tilbud

Enkel, praktisk og lett å montere. Det fleksible hyllesystemet kan velges i ferdige systemer eller selv settes sammen fra vårt store utvalg av størrelser og farger. String hyllesystem er tidløst og med klassisk design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg