mandag 27. februar 2017

Malt ytterdør

Byggmakker kan dører. Handle smart - Spar penger. Ytterdører og andre dører får du hos oss. Få den laveste pris her! Denne bruksanvisningen gjelder for maling av ytterdører.


Malingen må være slitesterk, ha god kantdekk og utflyt.

Nye dører leveres i dag ferdig malt , disse kan du normalt overmale. VMT-GMalt ytterdør. I sortimentet av ytterdører, finnes det både modeller av klassiske design, og modeller av mer moderne design og utførelse. Er døren malt fra før kan den i utgangspunktet bare vaskes, pusses og males opp igjen. Løs maling må uansett alltid skrapes vekk.


Har du en dør av teak eller edel-tre, må du fjerne oljen på døren. Hvis ikke vil malingen begynne å boble. A og B mål ytterdører. Cello tett ytterdør.

Sandwichkonstruksjon med malt overflate og en dørbladtykkelse på ca. Glatt innside for enkel rengjøring og sporfrest utside. KS) som er vertikalt og horisontalt justerbare.


Alle beslagene er blanke. Denne filmen gir deg en enkel veiledning til forarbeid og maling av utgangsdør. Gjør jobben riktig, og du kan få et vakkert resultat som holder seg godt i mange år. Man kjenner det på tyngden.


Den ekte, kompakte fyllingsdøren. I en tid da det meste kan etterlignes trenger vi det ekte. Vi trenger noen ganger å kjenne forskjellen. Det er kanskje derfor våre malte heltredører er så populære.


Fordi tradisjon overlever trend. Følg våre enkle trinn for hvordan male ytterdør. Langtidsholdbare vinduer og dører. Benytt deg av vår kampanjepris! Du bestiller enkelt på nett.


Selv med den fineste malerull kan du ikke male en dør lik glatt som da den kom fra fabrikken, der den ble sprøytemalt i et profesjonelt anlegg. Men du kan velge å gå helt motsatt vei: ved bevisst å vise at her er døren malt for hånd.

Mal først på tvers av flaten, og deretter ovenfra og ned i lange strøk. Tundøren Tun 1Hvit (89x2Venstre) er en lekker hvit ytterdør i moderne design. Bruk to strøk mellommaling. Malt karm og klart glass i vinduene. Leveres med sylinder, FG-godkjent låskasse og justerbare hengsler.


Sporfreste ytterdører er et rimligere alternativ, uten at dette går utover kvaliteten. Detaljer fra ytterdør malt i sort høyglans. Klassisk hvitmalt ytterdør med sprossede vindu, med en rekke detaljer i både dør og omramming. En ytterdør har i første rekke en praktisk funksjon, men praktisk kan faktisk være så mangt, helt avhengig av type hus, hvor ofte døren benyttes, hva slags klima døren skal plasseres i og så videre.


Det er mye som bør vurderes når du kjøper ytterdører, ettersom ulike behov krever ulike typer dører. Har du vært inne på tanken om å friske opp den gamle teakdøren din? Det kan være at overflaten er slitt og misfarget - eller kanskje du ønsker å gi huset en. Se her hvordan denne ytterdøra ble fornyet. Døren bør stå oppe til malingen er tørr.


Påfør strøk nummer to etter en dag eller to. Maler du med svart halvblank eller blank maling, kan siste rest av malingen brukes på takrenner, nedløpsrør etc. Her er det viktig å være systematisk og ha oversikt over hvor du allerede har malt så du får et jevnt lag med maling over hele døren (det synes ikke like tydelig som ved første strøket, nå som døren har samme farge som du maler over).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg