onsdag 15. februar 2017

Glass konsollbord

Kjøp konsollbord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


La deg inspirere av vårt store utvalg konsollbord under.

I denne kategorien finner du alle våre konsollbord , vi har blant annet konsollbord i glass og metall, skinn, marmor og treverk. I sortimentet vil du finne alt fra nordisk stil til trendy betong, slik at du kan finne et konsollbord som kan fungere som det perfekte supplement til din akkurat din stue! Konsollbord er et mindre avlastningsbord for stue, entre eller kjøkken. Et konsollbord er både et praktisk og dekorativt møbel. Derfor kan det både være fint og smart å innrede med et avlastningsbord i en hvit farger.


Vil du samtidig skape en eksklusiv atmosfære med luksuriøst uttrykk er et avlastningsbord i hvit marmor er perfekt valg. Akkurat som hvitt har et avlastningsbord i glass en forstørrende effekt. Konsollbase med en vakker gylden farge er laget av skinnende metall, mens en sterk topp laget av røkt herdet glass , noe som gir hele byggelyset.


IKEA - LIATORP, Avlastningsbor hvit, glass , Praktisk oppbevaringsplass i bordet.

Kan plasseres bak en sofa, langs en vegg eller brukes som romavdeler. Passer fint til andre produkter i LIATORP-serien. Vennligst kontroller at produktet oppfyller eventuelle krav for kommersiell bruk. Velg mellom materialer som tre, metall og eik.


I vårt sortiment finner du også avlastningsbord ogkonsollbord med bordplate i glass , betong eller marmor. Sett stilen med farger. Med gjennomtenkte funksjoner og materialer tilbyr vi deg også avlastningsbor entrebord og konsollbord i forskjellige farger. Trenger du et avlastningsbord hjemme?


Ta en titt på våre flotte konsollbord som avlaster deg når du trenger det. Se alle våre konsollbord på ikea. De tar ikke opp mye plass, men de kan puste nytt liv inn i et rom. Beskrivelse Lekkert designer konsollbord i buet temperert glass. Hx B1x D35cm – Ca.


Et ledig hjørne, en gang eller korridor, eller på siden av sofaen – vi har akkurat riktig konsollbord for deg. Glass , stål: Legg i handlekurv Les mer. Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av rommet. Bor i Sverige, lett over alt etter ET konsollbord som skulle passé til ET spesielt behov, fant det hos dere. Referanse: skinnyglass.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi hos glassoginterior. Det har aldri vært en så revolusjonerende og designerløsning som konsollbord speil for stuen. Dette er ekstremt elegante og stilige møbler, som i tillegg har flere fordeler innen funksjonalitet.


Handle enkelt online hos ellos. Velg blant sesongens Bord i mange ulike modeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg