tirsdag 7. februar 2017

Spisestue moderne

Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Kjøp ny innredning til hjemmet. Spisestue til lave priser. La deg inspirere av våre spisestuer i ulike design.


Blant vårt utvalg kan du velge mellom ulike størrelser på våre spisestuebord og spisegrupper, samt supplementere med ileggsplater slik du får plass til alle de du inviterer.

Vi tilbyr også spisestuebord i mange ulike stiler og av ulike materialer, slik at du kan finne det bordet som passer perfekt i din spisestue. Vi vil forsøke å skape den perfekte moderne spisestue. Rektangulære tabeller er den mest universelle løsningen. De ser bra ut både i store separate spisestuer, så vel som i små spisesteder, vanligvis funnet mellom kjøkkenet og stuen. IKEA har stort utvalg av møbler til din spisestue.


Enten du trenger langbord til spisestue , et lite kjøkkenbord eller et fleksibelt spisebord med ileggsplate. Svart og hvit spisestue. For designeren som bor her, er et hjem først og fremst en rolig base hvor han kan hvile hodet etter en dag full av farger, mønstre og former.


Derfor har han skapt et svart-hvitt hjemmeunivers, med innslag av gråtoner.

Designeren elsker fiskebeinsparkett, og gulvet var en av grunnene til at han falt for denne leiligheten. Moderne spisestue med bord og stoler - sort. Dette sorte delers spisestuesettet har et slankt, moderne design.


Et av de viktigste valgene for en spisestue , som også gjenspeiler designet i resten av stuen, er spisebordet. En unikt og spennende innredet spisestue starter ofte med spisebordet, for å kompletteres med spesielle spisestuestoler. Det finnes mange muligheter som gjør at din spisestue blir spesielt spennende for dine gjester. Frans Schrofer, designeren bak Parma-sofaen og Athene-lenestolen, er kjent for å utforme moderne møbler med en vri.


Her samles familie og venner for å dele en god middag rundt spisebordet. Vi designer, produserer og selger en rekke moderne danske designmøbler, tilbehør og belysning til stue, spisestue , soverom, hjemmekontor og utendørsområder. Våre møbelbutikker tilbyr alt innen moderne design, fra designersofaer og lenestoler til praktiske veggenenheter og funksjonelle TV-møbler.


Bestil enkel på nett! Den gustavianske stilen er noe jeg aldri blir lei, og som jeg stadig vekk kommer tilbake til når jeg ser på interiør. Det er noe med det lyse, luftige og lette, den enkle stilen, og de lyse fargenyansene.


Det samme gjør et svart spisebor men de mørke bordene kan skape en kjempestilfull spisestue. Kombiner gjerne et svart spisebord med noen matchende fargerike stoler, eller et moderne hvitt ellipsebord med både eldre og yngre møbler. En vakker spisegruppe med et fint bord og passende stoler kan virkelig forhøye inntrykket i en spisestue eller ved en spisestuedel i et kjøkken.


Kombiner gjerne med for eksempel et vitrineskap eller en skjenk i liknende stil, som på den måten gir oppbevaring i samme stil som spisestuen eller den øvrige innredningen i rommet. Denne løsningen vil fungere særlig godt i moderne rom.

For mange mennesker utgjør interessant estetikk og komfort en moderne leilighet. Finn riktig belysning for spisebord og spisestue med lamper og pendler fra lampemesteren. Hos Møbelringen finner du alt til spisestuen. Skap en unik og perfekt spiseplass med spisebord og spisestuestoler eller utforsk våre komplette spisegrupper her!


Vi har alltid et stort utvalg online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg