torsdag 9. februar 2017

Liberon sklisikring

Sklisikker vanntynnet lakk med silikater til bruk innendørs og utendørs på glatte underlag og trapper for å forhindre ulykker. Endrer ikke overflatens utseende, gir et klart, fargeløst sjikt. Overflaten er lett å vaske og vedlikeholde. Produktet er vannbasert.


Se vårt utvalg i dag.

Hos mange løper barna mye opp og ned trappa til hemsen, og dersom man først sklir er det vanskelig å holde balansen. Svært mange gulvbelegg, spesielt av eldre årgang, blir veldig glatte når de blir våte, og vi har et rikt utvalg av løsninger tilpasset dette formalet. LIBERON SKLISIKRING 750ML. Perfekt produkt for glatte gulv og trapper! Sklisikringen endrer ikke overflatens utseende.


Det finnes mange ulike løsninger for sklisikring. Den gir et klart, fargeløst sjikt og kan brukes på de fleste underlag, som keramiske fliser, malte og lakkerte flater, belegg, tre, betong og stein.

Noen er visuelle i form av lister eller tape, og andre løsninger som forandrer strukturen i gulvet slik at skisikringen ikke synes. Alle våre produkter er godkjent i henhold til Rsklisikkerhet. Ta kontakt for mer informasjon slik at vi kan komme med en anbefaling til ditt gulv. Da dette gjelder en eksisterende trapp blir det kanskje ikke gjeldende.


Men vi har levert en løsning til kunder som ønsker sklisikring i trappene. Da har vi frest ned stålriller i trinnet, passer meget fint sammen med trapper med stålspiler. Burde være mulig å få til på en brukt trapp også, men blir nok litt jobb.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Etter at alle i familien tur og orden skled i trappen la vi teppe på trinnene. Vi har bratt trapp med malte trinn.


Fungerer strålende som sklisikring og demper trinnlyd. Har hatt dette i tre år og har ikke hatt noen uhell. Skar ut teppe til hvert trinn selv og festet vha lim og stifter.


Omtrent som på bildet under. Liberon sklisikring liter. Les mer om hvordan du enkelt kan sklisikre trappen din.

Explore these ideas and much more! Prisen gjelder White tile 15xcm. Malte gulv er blitt populært igjen. Helt rene trinn Det gjelder å få trappen helt fri for fett, smuss og såperester. Derfor vasker vi godt med interiørvask.


Pensel eller rull Når trappen er tørr, er det bare å finne frem en pensel og legge på et godt. Epoxy blandet med sand er ikke en trygg og varig løsning for sklisikring på frostsikre fliser utendørs. Det er alltid noen som klarer å få til en. Dette produktet kan ikke kjøpes på nett. Sjekk lagerstatus i din nærmeste butikk her.


Azzezo Quick Grip Brodder - perfekt fotfeste når snøen faller og fortauene forvandles til islagte akebakker!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg