tirsdag 28. februar 2017

Grunning for tapet

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Kjøp grunning hos Obs Bygg.

Vi har merkevarene til lave priser. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. En vanntynnet PVA grunning for tekstil- og papirtapet, samt for ny glassfiberstrie og ny miljøtapet. Kontroller også om løse punkter kan forekomme andre steder på flatene.


Disse kan utbedres ved å gjøre et snitt i trådretningen og limes fast. Hvis ja, utbedre disse ved å gjøre et snitt og lim fast. Sikrer godt resultat på tapet.


Første steg til fornying av din gamle tapet , eller som underlag til glassfiberstrie og miljøtapet.

Hindrer blæring og oppreising av skjøter. Hver type grunning har unike egenskaper som løser spesifikke underlagsproblemer. Mal hele felter for å. Spesialgrunning som benyttes på underlagt før du tapetserer, eller påføres tapet som skal overmales. Våtromsgrunning kan ikke erstatte membranen.


Men de gjør det litt vanskeligere for vann og fukt å trekke gjennom og inn i underlaget. Bruksområde: Nytt og gammelt ubehandlet treverk og tidligere malt treverk. Vanntynnet PVA grunning for maling på tekstil- og papirtapet, samt glassfiberstrie og miljøtapet. Grunning til tre og trepanel. Les tester og omtaler før du kjøper.


Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Er tapeten malt fra før, behøves ingen grunning ! Annen tapet , som papirtapet, tekstiltapet, ny glassfiberstrie og miljøtapet kan du fint male over. Start med å fjerne alt som er løst eller lime løse fliker fast i veggen.


Kanter og overganger kan slipes jevne med et grovt slipepapir. Tapetet bør vaskes med husvask, malevask eller lignende for å sikre at alt smuss og fett er borte.

Forbruket er avhengig av type tapet som skal behandles. Ved bruk av mørke farger bør ett (fyldig) strøk dekke. Påse lik metningsgrad mellom pensel og rull. Den hinder skjøtreising og blæring og gir et fint sluttresultat.


Slip og mal før du tapetserer. Når det kommer til tapet har Roar Aune hos Fantasi Interiør klare tanker om når du bør grunne, men påpeker samtidig. De fleste malere anbefaler at du grunner før du går rett på med selve fargen. Sjekk at tapeten sitter godt fast.


Når du tilfører vannbasert maling rett på tapeten så sveller tapeten opp og løsner. Det er mulig at det var det som skjedde deg forrige gang. Riv av alt løst som er i skjøtene. Sparkle og puss flere ganger slik at det blir en slett overflate.


Hvis tapeten du har valgt har en sterk bunnfarge, er det lurt å grunne veggen i tilnærmet lik farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg