fredag 17. februar 2017

Jotun strukturmaling

Jotun strukturmaling

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun strukturmaling

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Murmalingen er diffusjonsåpen, samtidig som overflaten er svært vannavvisende. En matt, hvit strukturmaling som benyttes som dekkstrøk til puss, betong, bygningsplater og tapet.


En matt akryl strukturmaling for vegger som benyttes til dekkstrøk på puss, betong, bygningsplater og tapet. Noe som gir en dekorativ virkning. Den er elastisk og dekker over riss og sårsprekker, samtidig som strukturvirkningen skjuler defekter og ujevnheter i underlaget. Matt akryl strukturmaling for vegger benyttes som dekkstrøk av puss, betong, bygningsplater, tapet.


Jotun strukturmaling

Gir en dekorativ virkning. Er elastisk og dekker over riss og sårsprekker, samtidig strukturvirkningen skjuler defekter og ujevnheter i underlaget. PROFIL MURSTRUKTUR GROV er en matt, akrylbasert strukturmaling for innvendig bruk. Mur og strukturmaling Viser produkter. Nettlager Selges ikke fra nettlager.


JOTUN JOTUN PREMIUM MUR C-BAS 68L. Kan benyttes på puss, betong og sandsparklede overflater - for eksempel i hjemmemiljøer som fondvegg i dagligrom, ganger og stuer, såvel som på peiser og i offentlige lokaler, restauranter og hoteller. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Jotun strukturmaling

Helmatt, hvit veggmaling som gir et grovt, pussliknende utseende. Jotun Profil murstruktur grov. Strukturmaling benyttes for eksempel i hjemmemiljøer som fondvegg i dagligrom, ganger, stuer såvel som på peiser og i offentlige lokaler, restauranter og hoteller. Strukturfärg kan benyttes på for eksempel puss, betong og sandsparklede.


Sparkel og puss må sannsynligvis utføres i minst to omganger for å få et helt slett resultat. Når veggen er jevn, tørr og fri for slipestøv, kan du påføre to strøk med vanntynnbar interiørmaling i ønsket farge. TV Norge er også begynt å kjøre.


Egner seg godt for dekke over gammel, mønstret glassfiberstrie, murstruktur etc. Forgrunningen er påført i et bad som gjør at den kan monteres på begge sider. Fremhev veggene med murstruktur. Derfor kan strukturmaling være vanskelig at røre op med rørepin ligesom den kan være stiv og tung at arbejde med. Strukturmaling er tixotropisk, det vil sige at den tykner når den står nogle timer, uden at blive rørt op.


Vi anbefaler, at malingen røres op med pisker til boremaskinen. En tydelig fargekoding etter underlag samt tre. Maling påføres raskest og best med rull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg